Anime XS Summer
Bun venit pe Anime XS.Anime XS este noua versiune a vechilui forum .:The Univers Of Anime:.!Distractie placuta!
Pagina de start a forumului Anime XS Summer Autentificare Inregistrare FAQ Membri Cautare

Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Afilieri » Vreti ca forumul/siteul vostru sa fie afiliat cu acesta?
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator 
Vreti ca forumul/siteul vostru sa fie afiliat cu acesta?
MesajTrimis: 30/12/2006 14:40 Raspunde cu citat (quote)
Goddess-Anna
Anime forever #1 fan founder
Anime forever #1 fan founder
Goddess-Anna
Data inscrierii: 19/Dec/2006

Daca vreti ca forumul sau siteul vostru sa fie afiliat cu acesta ve puteti posta forumul /siteul aici pentru a fi verifict de administrator(adica eu) ca sa se vada daca este convenabila afiliarea si sa se traga concluzie :cat de bine se vor intelege forumurile/siteurile.

MesajTrimis: 16/02/2007 22:44 Raspunde cu citat (quote)
Sesshomaru
Anime very little fan
Anime very little fan
Data inscrierii: 07/Feb/2007

Eu as dori afilierea forumului meu( http://diversitate.10.forumer.com/index.php ) la acesta pentru o colaborare sransa care sa ajute la promovarea ambelor forumuri. Daca ideea mea va fi acceptata, ma puteti contacta pe ID-ul florin_iancu2007.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

MesajTrimis: 26/10/2007 22:07 Raspunde cu citat (quote)
Dark_Angel
Anime very little fan
Anime very little fan
Data inscrierii: 26/Oct/2007

www.animerpg.smfforfree3.com Acesta este forumul meu (anime, bineinteles). Este un forum nu numai cu anime-uri dar si cu RPG (Role Playing Game) Sper sa va placa si daca da, ma puteti contacta pe id-ul luchia_nanami3000 .
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Vreti ca forumul/siteul vostru sa fie afiliat cu acesta?
 Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Afilieri
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore  
Pagina 1 din 1  

Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect  

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro