| Va place povestea? |
| Da. |
|
100% |
[ 2 ] |
| Nu. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 2 |
|
 | Sfarsitul animeului Inuyasha-Inuyasha in vacanta |  |
Trimis: 25/12/2006 14:01 |
|
|
| Yuni_chan |
| Anime #2 fan mod |

|
 |
| Data inscrierii: 24/Dec/2006 |
| Mesaje: 35 |
| Localitate: Bistrita |
|
|
 |
 |
 |
|
deci...,sper sa va placa fanficul meu:
-Kagome,noi mai avem doar 3 bucati din shikon no tama chiar crezi ca vom putea sa il invingem pe Naraku care are aproximativ toate bucatile din giuvaie?intreba Miroku.
nu apuca bine sa ii raspunda ca se baga Inuyasha in vorba:
-bineinteles ca vom putea, sau ce, esti prea slab sa poti lupta?!
-nu dar...faptul ca am tunelul de vant in mana dreapta ma poate inpiedica sa vin cu voi.
-asta nu este o problema!zise Kagome,sa stii ca noi iti vom fi alaturi orce ar fi,nu Inuyasha?
Naraku era alaturi si asculta tot ce vorbesc ei.dupa un timp Kagome isi dadu seama ca el ii urmarea,asa ca ii spuse lui Inuyasha.
toti il urmau si pana la urma il ajunsera.Naraku vazu ca e gata de lupta asa ca ii spuse:
-Inuyasha,daca vrei sa te lupti cu mine,hai maine,azi nu am timp,sunt prea ocupat sa stau de vorba cu cateii!,vin-o la mine la castel.dar te previn,acea va ultima ta zii. adu-ti si prietenii daca vrei,dar sa stii ca tot vei murii! HAHAHAHAHA!
Inuyasha se tot gandi la ceea ce ii spuse naraku,si se gandi ca,daca o duce si pe kagome acolo o va pune in pericol pe ea si pe ceilalti fiindca Naraku nu va ezita sa ii omoare.el statea langa pomul unde Kagome il trezise cu mult timp in urma,si dintr-odata o vazu pe Kagome.
-Inuyasha,spuse ea,cred ca ar fi mai bine sa nu te duci,fiindca am o presimtire rea ca daca te vei duce vei muri si nu vreau sa te pierd!
Inuyasha era miscat de ceea ce auzise de aceea o stranse tare la piept.totusi,el nu putea rata cea mai mare sansa a vietii sale: sa il omoare pe Naraku.din intamplare,pe acolo trecea Kikyo.cind ii vazuse ii venea sa planga.Kagome o observa si il respinse.atunci,Kikyo indrepta arcul spre ea si printre lacrimi,trase.sageta o lovi direct in inima.totusi nu ii facu nimic decat ii picura putin sange,dar a scos-o la fel cum a scos-o si de la Inuyasha.atunci,Inuyasha o duse repe la Miroku si Sango unde erau medicamentele. Kikyo nu mai era,fiinca fugise.ei au bandajat-o dar si acum Inuyasha era si mai hotarat sa mearga sa il infrunte pe Naraku.
a doua zi Kagome se trezi si Inuyasha nu era.era sigura ce s-a dus la Naraku si chiar acolo era.isi lua papucii rapid in picioare o lua pe Kirara si cand ajunse acolo,il vazu pe Inuyasha la pamant sangerand.Naraku,vazand-o, spuse:
-aaaaa,deci ai venit si tu?nu iti face grij te vei alatura lui intr-o secunda!
Kagome nu avea la ia arcul si sagetile asa ca a trimis-o pe Kirara dupa ajutoare.Naraku,vazand-o fara aparare,incepu sa o loveasca,dar fara sa isi dea seama,Kagome il lovi cu o putere atat de mare ca il omora.
Din pacate,la el nu erau decat 2 bucati din giuvaier. celelalte 6 erau la Kanna si Kagura..cand sosira Miroku si Sango erau uimiti de ceea ce vazusera.o ajutara pe Kagome sa il ridice pe inuyasha,si pe drum spre kaede le povestise ce sa intmplat.spre uimirea tuturor,nici ea nu stia ce sa intamplat cand la invins pe Naraku.
Inainte sa se trezeasca Inuyasha,Kagome simtii o cemare puternica.pleca,si Miroku o vazu.cu toate ca Miroku o intreba unde se duce,ea nu raspunse,crezand ca e spre binele lui Inuyasha.Chemarea o duce spre pomul unde s-au cunoscut.cum cabanuta era aproape de acel loc ajunse suficient de repede.ajunse acolo si dadu peste Kikyo.
-deci ai ajuns in sfarsit!-Kikyo
-da.dece?-Kagome
-fiindca vroiam sa vorbesc cu tine despre Inuyasha.-Kikio
Intre timp la cabanuta:
-unde e Kagome?il intreba Inuyasha pe Miroku.
-nu stiu.a plecat fara sa spuna unde. - Miroku
"ce??!!! cum adica a plecat??!sa fi plecat in lumea ei???"
apoi,inu se facuse ca ii este somn ca sa plece miroku.dupa plecarea lui,inuyasha o tasni afara fara sa-l vada nimeni.
si el simtii prezenta lui kikio si se duse unde ii simtea tot mai tare prezenta.cand ajunse la pom,le auzi vorbind:
-de ce m-ai chemat? spuse kagome ingrijorata,te sinti bine?
-te-am chemat sa vorbim despre inu.-kikio
-despre ce este vorba?-kagome
-ca ti-l las tie.eu ori cum nu mai traiesc,dar vad ca se simte bine cu tine,pentru ca v-am urmarit o bucata de vreme.-kikio
-dar asta nu depinde de mine.si tu nu stii ce ingrijorat e cand vine vorba de tine.-si incepu sa planga-el e instare sa-si dea si viata pentru tine!
-poate ca da,dar,tu ce vei face?tu il iubesti pe inuyasha.
-da ai dreptate,il iubesc,dar de aceea nu inseamna ca nu pot gasi pe altcineva:de exemplu pe kouga.
auzind aceasta,inuyasha se scoate din somn tipand cat il tine gura:
-kouga???!!!!!cainele ala de doi bani??!!!!nici sa nu te gandesti!!!!!
-ei,ei,ei!pe cine avem noi aici!!...spuse infuriata kagome.
-ce faci aici?!ai ascultat tot ce am vorbit?!spuse infuriata si kikio.
-aaaaaaaaaa!...."am plecat de aici!"spuse inuyasha
apoi kagome a plecat intr-o parte si kikio in alta.
Ce ziceti,mai continuu,ori ba? daca nu,atunci sa stiti ca am sa inteleg. |
|
|
|
|
 | |  |
Trimis: 25/12/2006 19:00 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
Ma bucur k ai pus fic-ul dar pe moment tot de pe manga il citesc pt ca aici esti deabea la prima parte .sper sa-l citeasca si altii ca sa nu-l fi pus degeaba dar daca nu o sa fie citit,daca o sa vrei,o sa inchid topicul,dar mai asteapta sa vezi dak o sa fie citi.  |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
Trimis: 26/12/2006 01:11 |
|
|
| Yuni_chan |
| Anime #2 fan mod |

|
 |
| Data inscrierii: 24/Dec/2006 |
| Mesaje: 35 |
| Localitate: Bistrita |
|
|
 |
 |
 |
|
| OK,anitza_sweet_,o sa vad daca e sau nu degeaba,si am sa te contactez. :) |
|
|
Trimis: 19/05/2007 11:47 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
| se pare ca nimeni nu citeste ficul asa ca voi inchide topicul.daca cineva vrea sa se redeschida sa ma contacteze prin pm.deci topic inchis! |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Fan fiction |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|