As vrea si eu sa stiu pe care-l alegeti? Eu il aleg pe Inuyasha fiindk e mai amuzant , kawaii fata de Sesshoumaru care e rece si uraste oameni si prea absolut uneori.
_________________ www.animeyumedream.myforum.ro
Trimis: 17/05/2007 19:41
Ice Queen
Anime little fan
Data inscrierii: 17/Mai/2007
pai inuyasha e personajul principal dar mie imi place mai mult sesshomaru.chiar daca este tare arogant,este mai misterios si mult mai dragut decat inuyasha. sesshomaru este un personaj secundar dar eu votez pt el. :P
_________________ I don`t like sweet words!
Trimis: 20/05/2007 12:17
Sailor Jupiter
Anime little fan
Data inscrierii: 20/Mai/2007
mie imi place extrem de mult de sesshoumaru .........e destul de dragutz shi misterios ceea cel ține perfect.........uraste el oamenii dar pe rin a salvato shi are grija de ea chiar dak nu se prea observa......lupta cumplit de bn shi e deosebit de puternik.........
Trimis: 16/05/2010 17:52
anime_angelgirl
Anime little fan
Data inscrierii: 16/Mai/2010
Poi eu îl aleg pe Sesshomaru,e mai drăguţ deşi urăste oamenii.E puternic şi e demon întreg..inuyasha e cam imatur şi incăpăţânat..
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro