|
|
 |
 | Personajul preferat! |  |
Trimis: 09/02/2007 14:50 |
|
|
| Raven |
| Anime very little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 09/Feb/2007 |
| Mesaje: 1 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cred ca intr-un anime ca naruto e greu sa ai un solitar personaj favorit asa ca la mine ar fi asa:
Naruto:este un personaj nespus de carismatic si ar face indiferent ce pentru asi indeplini visul de a ajunge hokage
Sasuke:un ninja mega geniu si avenger, cel mai puternic genin din konoha
Shikamaru:A very lazy person but a genius and a very good strategic
Cam asta ar fi tot  |
|
|
|
|
Trimis: 18/04/2007 15:35 |
|
|
| Akane |
| Anime #1 fan admin |

|
 |
| Data inscrierii: 18/Apr/2007 |
| Mesaje: 153 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ai dreptate,multe personaje sunt extraordinar de kawaii,dar eu o sa-l aleg pe cel care-mi place cel mai mult: Sasuke-pt. ca restul mi se par cam prea "copilarosi"(nu intotdeauna bineinteles) si ar mai fi kakashi,imi place cum arata  |
|
|
|
|
Trimis: 22/04/2007 21:46 |
|
|
| *Dream_Princess* |

|
 |
| Data inscrierii: 22/Apr/2007 |
| Mesaje: 14 |
| Localitate: ~The world of dreams~ |
|
|
 |
 |
 |
|
Preferatele mele sunt Sakura si Ino.Cele doua rivale care se bat mereu pentru Sasuke.Sakura este draguta,dar cand este enervata poate distruge multe lucruri .Iar Ino este mai indrazneata si putin mai obraznica. |
|
|
Trimis: 30/04/2007 12:12 |
|
|
| waste |

|
 |
| Data inscrierii: 30/Apr/2007 |
| Mesaje: 5 |
| Localitate: Mythril organisation |
|
|
 |
 |
 |
|
Eu una il prefer pe Sasuke pentru ca e dragut, puternic si imi place felul lui de a fi. Dupa Sasuke, vine fratele lui si dupa el vine Kakashi sensei, pentru ca tipul e amuzant si omni-prezent...  |
|
|
Trimis: 30/04/2007 12:40 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
| pai...greu de decis...mie imi plac sakura,ino si naruto pentru k sunt destul de amuzanti,iar sakura e draguta! |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
Trimis: 17/05/2007 19:57 |
|
|
| Ice Queen |
| Anime little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 17/Mai/2007 |
| Mesaje: 39 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| personajul meu favorit este Sasuke pentru ca imi place mult atitudinea lui,chiar daca este cam arogant nu stiu dar are acel ceva special care ma atrage la un personaj ^_^acel aer de superioritate si imi place faptul ca este si foarte puternic. |
|
|
Trimis: 22/07/2007 11:52 |
|
|
| Pucca |

|
 |
| Data inscrierii: 22/Iul/2007 |
| Mesaje: 2 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|\/|y favourite is Naruto!E mega funny si cute si ar face absolut indiferent ce sa isi atinga telul...Nu ca Sasuke nu ar fi puternic sau..frumoas doar ca el nu e amuzant...adica...amuzamentul e lucrul care ii lipseste cu desavarsire lui Sasuke...  |
|
_________________ http://i149.photobucket.com/albums/s51/Dark_Angel_Girl13/puccapower.jpg
*Pucca Power!Go girl* |
|
|
|
Trimis: 23/07/2007 11:09 |
|
|
| shadow666 |

|
 |
| Data inscrierii: 06/Iul/2007 |
| Mesaje: 15 |
| Localitate: nicaieri |
|
|
 |
 |
 |
|
| pai...favoritul e sasuke......e cu picioarele pe pamant, kawaii, unul din cei mai buni ninja si in plus imi place maturitatea sa.....ceilalti is prea ''copii''.....fie imi place si naruto....e ffff amuzant...... |
|
_________________ Everytime I turn around I find my heart in pieces on the ground |
|
|
|
Trimis: 05/09/2007 13:58 |
|
|
| sakura_kiss |

|
 |
| Data inscrierii: 05/Sep/2007 |
| Mesaje: 17 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| perjonajul meu preferat dintre fete este sakura pt ca e draguta...iar dintre baieti sasuke pt ca e puternic si frumos |
|
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Naruto |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|