ehem mie mi`a placut mult animeul mai ales ca sunt mare fana ca genului asa de chestii..trapeze,sarituri etc.Mi`a placut si grafica si personajele evident, mai ales caracterul lor.So KS is a very nice anime din punctul meu de vedere
_________________ I don`t like sweet words!
Trimis: 20/05/2007 12:42
Sailor Jupiter
Anime little fan
Data inscrierii: 20/Mai/2007
foarte reusit animeul.............coloana sonora de altfel teribil de reusita............la fel shi personajele shi subiectu pe kre il trateaza acest anime.........
Trimis: 24/05/2007 13:15
Goddess-Anna
Anime forever #1 fan founder
Data inscrierii: 19/Dec/2006
Eu nu m-am gandit din prima sa incerc acest anime...am vazut din intamplare un episod cand ma plimbam pe canale la tv ca nu aveam pe ce sa ma uit....nu mai stiu ce episod era dar m-a impresionat teribil de mult si am continuat sa ma uit....si a inceput sa imi placa la negunie pt. k si mie imi plac animeurile de acest gen...grafica mi se pare foarte buna si ideea animeului nu e originala dar imi place oricum la nebunie!!!!dupa ce am vazut de 2 ori seria a devenit animeul meu preferat!!!!!!
Mie imi place mult animeul, cum am mai zis.Are o grafica foarte extrem de (bis) frumoasa.Plus ca imi place felul personajelor de a fi.Ai senzatia ca fiecare e unic, plus ideea cu acrobatii.Plus coloana sonora(gata tac ca va innebunesc cu plus_)
_________________ Hi! Welcome to my world!
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?srv=img26&img=/8/6/23/f_30m_e0980e0.jpg][/URL]
Trimis: 16/05/2010 18:59
anime_angelgirl
Anime little fan
Data inscrierii: 16/Mai/2010
Şi mie îmi place destul de mult animeul ăsta,incă de întâia dată mi-a plăcut enorm şi am văzut toată seria de 3 ori.Personajele sunt super precum şi coloana sonoră
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro