|
|
 |
 | NANA |  |
Trimis: 18/04/2007 15:32 |
|
|
| Akane |
| Anime #1 fan admin |

|
 |
| Data inscrierii: 18/Apr/2007 |
| Mesaje: 153 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pai se putea sanu existe un forum despre animul meu preferat?Exact:NU,asa ca il fac eu acum.
Sursa:ANN
On board the train to Tokyo to meet her boyfriend Shoji, Nana Komatsu ("Hachi") happened to sit beside Nana Osaki who was traveling to Tokyo to fulfill her dreams of becoming a musician. The vocalist for her punk band "Blast", Nana aims for a major debut for "Blast" in Tokyo where her boyfriend, Ren, is the guitarist for a popular band "Trapnest". Sharing the same name "Nana", both girls quickly form a bond of friendship. Their paths cross again when they encounter each other while searching for accomodation in Tokyo. Eventually they decide to live together in the same unit and this further strengthens their bond as the two "Nana(s)" go through their love lives and career in Tokyo.
http://tsy.fxdm.net/poster/4new/nana.jpg
Nu stiu daca l-a vazut multa lume,dar sper sa raspunda cineva.Mie mi-a placut mult grafica,hainele personajelor "foarte la moda" si mai ales povestea,pt. ca este mult mai realista.Singurul defect,dupa parerea mea este ca incepe sa semene cu o telenovela.
Pentru necunoscatori,un mic review in limba romana facut de mine:
In timp ce calatorea cu trenul pentru a-si vedea prietenul in Tokio,Nana Komatsu (numita mai apoi Hachi pentru ca se comporta ca un caine) o intalneste pe Nana Osaki,o cantareata a formatiei Blast,ce merge in Tokio pentru a fi celebra.Trecutul ei era îndeajuns de trist,iubitul ei,si el penis al formatiei parasind-o si plecand in Tokio.Desi impartasesc acelasi nume, Hachi este extrem de copilaroasa si a avut ZECI deiubiri,dar nici un baiat nu i-a placut.Pe de alta parte Nana Osaki(cantareata) este serioasa si o adevarata diva,cum spune Hachi cand o intalneste in tren.Intamplarea face ca fetele sa locuiasca in acelasi apartament,si de aici incep multe peripetii. Intreaga poveste infatisaza viata celor doua.
EDIT:Ms. pt sugestie.Am modificat |
|
Ultima modificare efectuata Akane la 08/06/2007 13:16, modificat de 3 ori in total |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 19/04/2007 12:18 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
| Informatiile sunt foarte bune,dar imaginea este prea mare...nu te supara pe mine...mai bine e sa pui link-ul imagini...cat despre ce ai scris...e bine ca ai zis si sursa. |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Anime-uri |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|