Anime XS Summer
Bun venit pe Anime XS.Anime XS este noua versiune a vechilui forum .:The Univers Of Anime:.!Distractie placuta!
Pagina de start a forumului Anime XS Summer Autentificare Inregistrare FAQ Membri Cautare

Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Moda si Stil » Moduri prin care iti definesti stilul?
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator 
Moduri prin care iti definesti stilul?
MesajTrimis: 20/12/2006 22:40 Raspunde cu citat (quote)
Spike O.
Anime very little fan
Anime very little fan
Spike O.
Data inscrierii: 20/Dec/2006

O noua frezura, un nou tatuaj, un piercing, poate un alt stil adoptat(trendy,casual...etc.) ceva prin care sa va descrie modul de Life Style, the way you live! 8-)
Me: Imi place sa fiu elegant (costume,pantofi etc.) cat si sa fiu imbracat tip Sport! :-D
Parul il las tufa, tre sa creasca o sa fie mai ca un bonsai :lol:
Tatoaje, poate! Acu n-am, un dragon rosu cu obscur pe viitor :lol:
Piercing nu-mi fac, nu-mi place nici nu vreau sa ma gandesc sa am vreo gaura in piele :-D

MesajTrimis: 07/07/2007 20:26 Raspunde cu citat (quote)
shadow666
Anime very little fan
Anime very little fan
Data inscrierii: 06/Iul/2007

bun topic....pai stilul meu este mai ciudat....imi place sa ma imbrac sport, chiar cu chestii baietesti....pantalonii fff largi, alteori stramti pe picior.....bluzele sunt obisnuite, doar ca le mai personalizez cu cate ceva....cerceii pe care ii am acum vreau sa-i inlocuiesc cu altii pe care i-am confectionat(pentru rockerite...imi place sa ascult rock)....in general cand imi aleg haine le aleg pe închis la culoare si verde(sa fie mai suie oleaca combinatia...asa imi place)...in rest...parul il am breton(desi uni spun ca imi sta haotic cand mie lung)......ori il las desprins, ori il prind in doua codite, ori imi impletesc cateva codite subtiri din parul mai scurt(is in scari tunsa si parul din fracțiune de sus este mai scurt, iar restul este lung) si le lipesc cu scoci portocaliu neon

pe viitor vreau sa-mi fac trei tatuaje: unul pe umarul stang, altul pe soldul drept si celalalt pe piciorul stang, mai întocmai un dragon urias pe picior.....daca nu un dragon care incepe de la picioare jos pana pe gat, acolo sa se termine mustatile dragonului, ca o legatura in jurul gatului...ciudat, nu?...atat cred...ja ne

MesajTrimis: 08/12/2011 11:22 Raspunde cu citat (quote)
wangge123
Anime complete fan
Anime complete fan
Data inscrierii: 22/Noi/2011

I also like animation, everyone love catoon and caricature.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Moduri prin care iti definesti stilul?
 Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Moda si Stil
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore  
Pagina 1 din 1  

Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect  

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro