|
|
 |
 | layla vs. sora |  |
Trimis: 18/05/2007 12:57 |
|
|
| anime_girl |
| Anime little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 28/Apr/2007 |
| Mesaje: 28 |
| Localitate: Taramul sperantei si a dorintei |
|
|
 |
 |
 |
|
| Ei ce ziceti? Eu o aleg pe Sora fiindk ea are ceva ce Layla nu are , dar o chestie nu pot sa inteleg :Layla l-a vazut vreodata pe Fool? |
|
_________________ www.animeyumedream.myforum.ro |
|
|
|
Trimis: 20/05/2007 12:29 |
|
|
| Sailor Jupiter |
| Anime little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 20/Mai/2007 |
| Mesaje: 20 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
shi io tot pe sora o aleg pt k este dragutza,ambitioasa,visatoare shi teribil de vesela....sati raspund la intrebare anime_girl.......da layla la vazut pe fool......dak nu lar fi vazut atunci nu ar fi fost capabila sa faca legendara manevra.......  |
|
|
Trimis: 22/05/2007 18:58 |
|
|
| Sweety_butterfly |
| Anime little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 22/Mai/2007 |
| Mesaje: 49 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O aleg pe Sora pentru ca afce niste acrobatii mai dragute si e mai frumoasa, desi la acrobatii Layla are sanse sa o invinga pe Sora.  |
|
_________________ Hi! Welcome to my world!
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?srv=img26&img=/8/6/23/f_30m_e0980e0.jpg] [/URL] |
|
|
|
Trimis: 24/05/2007 07:20 |
|
|
| Angel_Of_The_Night |
| Anime little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 23/Mai/2007 |
| Mesaje: 20 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu aleg Laya este dura,talentata,frumasa,inteligenta deci cu Layla nu ca nu mair plce sora dar laya e mai sweet! |
|
|
|
|
Trimis: 24/05/2007 13:11 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
| eu le aleg pe amandoua pt k fiecare din ele are calitati....pai layla e frumoasa,ambitioasa,l-a vazut pe fool,e eleganta si gratioasa;iarsora este talentata(si layla e),ambitioasa,draguta,amuzanta,il vede p fool(prin asta ma refer ca e facuta pt. scena)si ii pasa de prietenii ei...deci nu ma pot decide.e adevarat ca au si defecte...layla la defecte as putea spune ca e putin cam aroganta desi chiar are de ce sa se laude!Iar sora e un pic cam dizgratioasa atunci cand nu e pe scena...in rest nu mai am ce spune decat ca nu pot alege intre ele doua! |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 18/07/2007 12:16 |
|
|
| shadow666 |
| Anime very little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 06/Iul/2007 |
| Mesaje: 15 |
| Localitate: nicaieri |
|
|
 |
 |
 |
|
| o aleg pe layla...este absolut superba....desi este putin aroganta mie mi se pare ca asta o scoate in evidenta...este desteapta, fff gratioasa, ambitioasa, kawaii etc...sora este si ea draguta oricum |
|
_________________ Everytime I turn around I find my heart in pieces on the ground |
|
|
|
Trimis: 26/10/2007 22:22 |
|
|
| Dark_Angel |

|
 |
| Data inscrierii: 26/Oct/2007 |
| Mesaje: 12 |
| Localitate: Alba Iulia |
|
|
 |
 |
 |
|
| Sora vs. Layla...Pai, intr-un timp, Layla a fost preferata mea pentru ca este gratioasa, frumoasa, eleganta, finutza si o acrobata extraordinara, insa cu momentul am inceput sa inteleg ca si pe Sora o admir pentru felul ei de a fi...sau nu chiar...vreau sa zic ca nu mereu...uneori e cam copilaroasa, insa poate fi si matura. Imi place la ea faptul ca e ambitioasa, nu renunta niciodata si are o inima de inger... |
|
|
|
|
 | good |  |
Trimis: 18/04/2009 13:33 |
|
|
| Gossioii9 |

|
 |
| Data inscrierii: 21/Mar/2009 |
| Mesaje: 6 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places! |
|
|
|
|
Trimis: 16/05/2010 18:11 |
|
|
| anime_angelgirl |
| Anime little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 16/Mai/2010 |
| Mesaje: 23 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mie îmi plac cele două dar cred că o aleg pe Sora,e mai talentată şi mai prietenoasă,mereu gata să îşi ajute prietenii.Layla e foarte drăguţă dar înainte era prea rece.. |
|
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Kaleido Star |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|