Eu o aleg pe Kikyo si am destule motive sa fac asta...in primul rand ea este personajul meu favorit din Inuyasha,la inceput nu o suportam dar cu timpul am inceput sa imi placa prin felul ei de a fi,pe care cu timpul am inceput sa il iubesc.Dupa toate prin care a trecut mereu cu fruntea sus si chiar daca la urma,urmei Kikyo e moarta eu nu o consider mai buna decat Kagome...doar ca imi place mai mult.Adica ea chiar este o miko adevarata a avut forta si curajul sa protezeje Shikon no Tama chiar cu pretul vietii ei...am murit pentru a il proteja si a omorat pentru el persoana pe care o iubea...a facut marii sacrificii pentru acest giuvaer.
Si nu numai pentru giuvaer ci si pentru oameni normali adica si`a dedcat viata ei acestor oameni fara sa se gandeasca si la ea...a facut acest fapt de 2 ori inaite si dupa ce a fost readusa la viata.
_________________ I don`t like sweet words!
Trimis: 20/05/2007 12:12
Sailor Jupiter
Anime little fan
Data inscrierii: 20/Mai/2007
eu una o aleg pe kagome............imi aplce destul de mult pt k este buna la suflet shi are grija de toti...............este dragutza shi puternik..........cu timpul a invatat sa maturizat tare mult shi a invatat sa treaca peste obstacolele ce iau iesit in cale..............il iubeste pe inuyasha dar nui spune shi sufera in secret.............dar cu toate astea na renuntat la el......
Trimis: 22/05/2007 19:04
Sweety_butterfly
Anime little fan
Data inscrierii: 22/Mai/2007
Eu o aleg pe Kikyo.Este mult mai draguta si nu este atat de iritanta, iubeste cu adevarat si nu stie ce e teama.Kagome a inceput sa ma enerveze in ultima perioada.
_________________ Hi! Welcome to my world!
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?srv=img26&img=/8/6/23/f_30m_e0980e0.jpg][/URL]
Trimis: 16/05/2010 17:48
anime_angelgirl
Anime little fan
Data inscrierii: 16/Mai/2010
Mie îmi plac ambele şi nu pot alege.Deşi seamănă la înfăţişare una k alta.Kikyo e nespus de drăguţă la fel ca şi Kagome...
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro