| Inuyasha`s story III |  |
Trimis: 22/12/2006 19:50 |
|
|
| Anckutza_loquita_4ever |
| Anime very little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 22/Dec/2006 |
| Mesaje: 10 |
| Localitate: Constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
la cererea unui membru pun si acest fic...nu e terminat..adik nu inca..si poate o sa obtin idei noi ca sa scriu mult mai mult la el...are deocamdata 12/13 parti...dar nu le pun pe toate odata...le pun pe rand..ca sa vad parerea voastra oke?..a ji pentru cei ce nu inteleg ce se petrece..aceasta poveste a mai avut 2 capitole inainte de acesta...daca aveti nelamuriri intrebati`ma si va raspund cu cea mai mare placere
Inuyasha`s story III
End of the world
Part 1
~ In some many years~
Fericirea domnea peste tot. Inuyasha si Kagome erau acum mai in varsta, stiau mai numeroase si se ingrijau de fiul lor Inuyasha. Miroku si Sango erau si ei fericiti, cei drept mai batrani. Lui Miroku nu-i mai ardea de agatat pustoaice si avea grija de sotia sa si de fetita lor.
Shidoshi face acum ce facea si Miroku in tinerete si a luat-o pe drumul lui in cautarea fetei perfecte. Kaede din pacate n-a mai rezistat batranetii si a murit. Trecusera deja cativa ani de la moartea ei. Chiar si Inuyasha, care n-o prea simpatiza pe batrana, a plans pentru ea.
Iubirea si fericirea domneau inca in aer. Parea o zi destul de frumoasa si de linistita pana cand cerul se intuneca si apoi o lumina puternica, ca de fulger se vazu. Aceasta izbi pamantul. La acea izbire, simturile lui Kagome se aprinsera si nu se mai simtea tocmai in largul ei. Isi ia baiatul in brate si se aseza pe un scaun.
Inuyasha intra in cabana si o vede pe Kagome ingrijorata si spuse:
- Kagome, iubito, s-a intamplat ceva?
- Nu stiu. L-am simtit…dar nu e posibil.
- Ce anume? Vorbeste pe intelesul meu te rog.
- Shikon No tama. L-am simtit?
- Cum? Unde?
- La cativa metri de aici.
- Pay hai sa mergem.
- Bine, dar stai sa-l las pe Inuyasha jr la Sango si Miroku.
Kagome merse la cabana alaturata unde erau Miroku si Sango si-l lasa acolo pe Inuyasha jr dupa care merse impreuna cu Inuyasha sa vada daca e adevarat.
Ajunsi la acel loc, Kagome vazu piatra si spuse :
- Nu se poate !
- Ce e ?
- Shikon No Tama. Dar cum…?
Kagome ridica piatra de jos si se uita cu atentie la ea. Se putea si oglindi in ea. Ea spuse :
- E reala. Dar cum? Nu inteleg. Credeam ca nu mai exista. Chiar eu si Kikyo l-am distrus ( e faza din Inuyasha’s story). Mai ramasese o bucata, bucata care era in plus si care se afla la Mayu. Mayu e in era mea impreuna cu Sasuke.
- Atunci ce e cu piatra asta? Cum de inca mai exista ?
- Nu stiu….
Va urma….
Part 2
Inuyasha si Kagome priveau atent piatra. O luara cu ei si mersera inapoi la cabana. Kagome merse cu piatra la cabana lui Miroku si a lui Sango sa le arate si lor. Miroku spuse :
- Asta nu e ?
- Ba da. E Shikon No Tama intreg si nevatamat.
- Dar cum … ?
- Nu stiu. Ce pacat ca nu mai e Kaede aici. Doar ea ne putea explica ce se intampla, de ce inca mai exista.
- Dar stai putin, spuse Miroku, daca piatra exista asta inseamna ca…
- Nu stiu. Poate ca Kikyo nu mai e in viata. Nu stiu. Ar fi mai bine sa duc giuvaierul in prezent, la shrine-ul familiei mele. Va fi mult mai in siguranta acolo decat aici. Sango, imi faci si mie o favoare ? Il duci pe Inuyasha jr in cabana mea si il lasi in grija lui Inuyasha ?
- Da, sigur.
- Si daca te intreaba Inuyasha unde sunt, nu-i spui ca am plecat in prezent. Ii spui doar ca m-am dus sa ma plimb, ok ?
- Bine.
Kagome lua piatra si o duse in prezent. Acolo Mayu, Sasuke si Rin erau intr-o fericire grozava. Mayu nascu de curand doi gemeni.
Kagome nu era chiar fericita, chiar daca afla vestea. Mayu observa ca e ceva neregula cu mama ei si a luat-o de o parte intreband-o :
- Mama ? Ce e ? Ce s-a intamplat ? Te-ai certat cu tata ? A patit ceva fratiorul meu ?
- Nu…. Nu e nici una din toate astea ?
- Atunci ce ai ?
- Uite !(si-i arata piatra)
- Asta nu e ? Dar era distrus ! Cum de inca mai exista ?
- Asta chiar nu stiu…nu pot sa inteleg cum a aparut asta. Kikyo din cate stiu eu, e moarta. Numai eu si ea avem forța asta, sa vedem si sa simtim giuvaierul.
- Deci asta ar insemna ca Kikyo e in viata ?
- Posibil. Pana aflu eu ce se intampla, tine-l aici cu tine si incearca sa-l protejezi. Sa nu-i spui tatalui tau ca se afla aici. Cine stie ce-i trece prin cap.
- Bine mama.
Kagome pleca inapoi. Inuyasha o astepta langa fantana. Kagome incerca sa-l evite, insa el o urmari spunandu-i :
- Kagome, ce se intampla? De ce esti asa agitata si de ce ma eviti ?
E din cauza giuvaierului?
- Nu, bineinteles ca nu, dar nu stiu. Am o presimtire ciudata.
- Stii, ma gandeam ca acum ca giuvaierul e acum in posesia noastra, ai putea sa-l purifici si sa ma ajuti sa-mi indeplinesc visul sa devin full youkai.
- Nu. Asta niciodata. Iar incepi cu asta ?
- Dar..
- Nu. Eu n-am sa te ajut.
Kagome pleca nervoasa zicand :
- Sa nu cumva sa vi dupa mine.
Inuyasha ramase nedumerit. Kagome pleca prin padure sa se plimbe meditand cum de aparitia giuvaierului e posibila.
De la aparitia sa, multi demoni au aparut prin zona, cautand giuvaierul. Kagura, insotita de Kanna, afla si ea de reaparitia giuvaierului si zise :
- Deci a aparut giuvaierul, huh ?
Deodata, Kagura nu-si mai simti inima in piept si se speria zicand « Asta nu se poate ! Numai daca… » Nici nu apuca sa termine, pentru ca un tanar cu parul negru, ochii rosii si straie ciudate aparu zicand :
- Numai daca sunt eu in viata !
- Naraku ?
- Da, chiar eu in persoana. Credeai ca o simpla papusica colectoare de suflete ma poate distruge ? Eh, v-ati inselat cu totii. Naraku s-a intors si e gata sa puna mana pe Shikon No tama.
Va urma… |
|
_________________ as vrea sa ma prefac in ploaie sa cad,sa uit de tot ce a fost drag,sa adorm cu mintea goala singura in pat,durerea m`a sfasiat, uitarea`i dulce pacat.. |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 24/12/2006 17:53 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
Ma bucur ca pui povestea si pe forumul meu.Mersi!Bineinteles ca pana sa ajungi la bucată la care am ramas eu cu cititul...mai e mult... Mersi oricum din nou si sper ca altii s-o citeasca. |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 28/12/2006 03:27 |
|
|

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Part 3
Naraku rase ironic, apoi pleca in castelul lui urmat de Kagura si Kanna.
In cabana lui Miroku se intamplau chestii ciudate. Pe Miroku il durea mana ingrozitor. Isi scoate matania si-l vede. Era Tunelul de Vant de care nu scapase. Sango il priveste ingrijorata si-i spune :
- Ce s-a intamplat iubitule ?
- Se pare ca Naraku traieste !
- Ce ?
- Da. Mi-a aparut tunelul. Probabil ca si lui Shidoshi la fel.
- Nu se poate. Asta inseamna ca..
Nu apuca sa termine ca fetita lor in varsta de numai 6 anisori veni strigand in cabana :
- Mami, tati, ma doare rau mana si mi-a aparut un cerc obscur in palma care absoarbe tot.
Miroku se uita la Sango si-si scoase mataniile punandu-le la mana fetitei lui. Sango spuse :
- Dar daca-i dai ei matania..tu c o sa faci ?
- Eu..am sa plec. Nu e bine sa mai stau in preajma ta. Nu se stie ce se poate intampla si nu cred ca as putea suporta ca tu sau fetita noastra sa patiti ceva.
Miroku o saruta pe Sango cu lacrimi in ochi, ca si cum ar fi fost ultima oara si pleca. Inuyasha vazandu-l ca pleaca se duse la Sango s-o intrebe ce se intampla. Ea plangea tinandu-si fiica in brate. Inuyasha zari mataniile la mana fetitei si realiza ce se intampla. Iesi rapid din cabana si se duse dupa Miroku. Ajunsese deja mult prea tarziu ca sa-l mai poata salva. Fu inghitit de propriul tunel si asta numai pentru ca-si scoase matania de la mana. Practic s-a sacrificat pentru fetita lui. Acum era undeva in neant pentru eternitate.
Acum lui Inuyasha ii cadea sarcina cea grea sa-I spuna lui Sango cele intamplate de unul singur. Kagome nu vorbea cu el nici moarta, Mayu nu era aici. Intra usor in cabana. Sango avea ochii inrositi datorita lacrimilor care nici acum nu se opreau sa nu cada pe obraji ei. Inuyasha ii zise :
- Sango, imi pare rau….
Sango intelese ce vru sa zica si striga :
- Naraku, sa fi blestemat. Te voi gasi peste tot te-ai ascunde si vei plati pentru tot raul facut familiei mele si acum sotului meu.
Kagome o auzi tipand si se duse in cabana sa vada ce se intampla. O gasi plangand, fetita ei dormea cu mataniile la mana. O lua in brate si-i spuse :
- Sango, calmeaza-te. Nu ai ce sa mai faci acum. S-a dus, iar noi il vom razbuna cu absolut orice pret. Naraku o va plati si inca scump.
Sango nu se mai putu abtine si izbugnii intr-un plans teribil. Kagome o tinea in brate incercand sa o linisteasca, in timp ce Inuyasha pregatea totul pentru inmormantarea lui Miroku.
Shidoshi, care era departe de casa lui, simti si el o durere in mana si merse la cea mai apropiata biserica si lua 2 matanii sfintite, una pentru el, una pentru surioara lui si pleca spre casa. Inca nu stia ce se intamplase, dar avea sa afle curand.
Intre timp, inca un personaj isi face aparitia, acela fiind lordul Sesshoumaru. Era grav ranit dintr-un razboi purtat pe viata si pe moarte cu unul dintre dusmanii tatalui sau, razboi din care iesi invingator. Acum o cauta pe Rin, adorata lui sotie, sa-i povesteasca cele intamplate si sa-si scuze plecarea. Nestiind unde s-o caute, se gandi ca poate e cu Sasuke si merse spre cabana lui Kagome. Acolo Kagome ii povestea lui Inuyasha ca Mayu a avut 2 gemeni si ca se simte bine acolo in era ei. Asa afla unde se afla si pleca direct spre fantana.
Va urma…
Part 4
Sesshoumaru ajunse in era lui Kagome. Iesi din acel mic shrine care ascundea fantana si merse in casa. Acolo ii gasi pe Sasuke, Mayu, Rin, nepoteii lui plus mica lui fetita, despre care nu stia nimic. Rin simti un gol in stomac cand il vazu. Impactul fu prea mare si Rin lesina. Sesshy o lua in brate si o duse in camera ei, condus de Mayu. In timp ce Rin zacea lesinata, Mayu si Sasuke ii povesteau ce s-a intamplat cat timp el a fost plecat. Mayu ii ingrijea cu grija ranile.
Dupa cam o ora, Rin isi recapata cunostinta. Langa ea era Sesshoumaru care spuse :
- Rin, iubito, trebuie sa-mi cer iertare.
- Pentru ?
- Pentru ca am plecat asa si te-am lasat in urma. Mayu mi-a povestit ce s-a intamplat dupa aceea. Stiu ca ai fost distrusa dupa plecarea mea si sincer imi pare rau. Stiu ca acum probabil te intrebi de ce sunt asa de bun si sensibil, dar din razboiul prin care tocmai am trecut, am invatat ca trebuie sa fim alaturi de cei dragi.
Sesshy o saruta usor pe Rin, atingandu-i buzele delicat. Sesshoumaru stia ca din cauza ranilor din timpul razboiului va avea unele afectiuni mai grave si nu se stie ce se va intampla. Si in plus, tot momentul isi amintea cuvintele tatalui sau « Ai pe cine sau ce sa protejezi ? »
Realiza ca de fapt tot timpul a avut pe cine sa protejeze, dar abia acum isi da seama si vrea sa-si indrepte greselile, astfel demonstrandu-I tatalui sau ca a avut dreptate. Cu toate astea, tot nu va face pace cu fratele sau si se va lupta sa-i ia sabia, faimoasa Tessaiga.
Intre timp, Inuyasha si Kagome inca erau certati. Inuyasha incerca o oarecare cale sa se impace cu ea, insa Kagome nu dadea semne ca ar vrea sa se impace cu el. Vazand asta, Inuayasha se hotari sa plece in era lui Kagome si sa ia giuvaierul, insa fu impiedicat de o fiinta inconjurata de mii de suflete. Inuyasha ramase cu gura cascata si zise :
- O, nu ! Kikyo!!! Nu poti fi tu!
- Ba da. Chiar eu sunt. N-am murit asa cum credeai tu. A trecut ceva vreme pana sa ma refac, dar sunt in viata. Si apropo, inchide-ti gura aia cascata, sa nu cumva sa-ti intre musca in ea.
- Inteleg. Si acum presupun ca ai venit sa te razbuni pe mine nu ?
- Nu tocmai, dar poti sa o iei si asa. As vrea sa stiu pentru inceput unde e Kagome ?
- Dar ce vrei de la ea ?
- Ce te intereseaza pe tine ? Mai bine spune k nu vrei sa-mi spui si gata. Ma duc sa o caut singura.
- Kikyo. Staai….
Pana ca Inuyasha sa termine, Kikyo disparu. Inuyasha se invartea prin padure cautand-o dar n-o gasea. Disperarea il facea sa strige in toate partile : « Kikyo Unde esti ?? Ce vrei de la Kagome ?? Te rog nu-i face rau. Ia-ma pe mine, dar las-o pe ea. »
Naraku era intr-un copac, stand si ascultandu-l si se prapadea pe jos de ras, un ras plin de rautate si de ironism.
Va urma…
Part 5
Naraku pleca inainte ca Inuyasha sa-l simta. Inuyasha pleca spre cabana, sperand sa ajunga inaintea lui Kikyo. Cand a ajuns acolo, cele doua se pregateau sa plece. Inuyasha spuse :
- Ce se petrece aici ? Unde plecati ?
- In mulțimea mea, sa distrugem piatra aia blestemata odata pentru totdeauna.
- Kagome, cum poti face asa ceva ? Tu, sotia mea, imi esti impotriva ? Nu vrei sa-mi realizez visul ? Ce se intampla cu tine ?
- Eu…
Kikyo o trase de mana si raspunse din locul ei :
- Da, e impotriva ta. Nu te va lasa sa te distrugi cu un nenorocit de giuvaier yocmai pentru ca e sotia ta si tine la tine. Baiete, trezeste-te la realitate. Tu crezi ca daca o sa ai putere, vei obtine ce vrei ? Nu n-o sa fie asa…daca tii la Kagome renunti la aceasta idee.
- Tu ce te bagi ?
- Las`o iubitule, are dreptate.
- Mda…ma asteptam. Eu nu ma las pana nu devin full demon.
- Deci nu tii la mine nici macar putin ?
- Inuyasha, nu-ti ajunge ce a facut giuvaierul pana acum ? intr-adevar, ti-a adus-o pe iubita ta Kagome inapoi, dar daca insisti, tot el ti-o poate si lua. Si chiar tu cu propriile tale ghiare o poti omori.
- Gata Kikyo, inceteaza. O sperii pe Kagome. Ce ar fi sa pleci mai bine? Lasa-ma solitar cu Kagome.
- Bine.
Kikyo pleca ranjind. Isi atinsese scopul. Vroia, in timpul scurt care-l mai avea de trait, sa se razbune pe Inuyasha pentru ce-i facuse devenind prietena cu Kagome, intorcand-o impotriva lui.
Kagome era speriata si avea lacrimi in ochi. Cazu in genunchi si isi cuprinse fata cu palmele. Inuyasha se duse langa ea, ii dadu palmele la o parte si-i spuse :
- Kagome, doar stii ca te iubesc. N-as putea sa-ti fac nimic rau. Dac-as stii ca-ti fac rau m-as omori eu mai intai. Ar trebuii sa stii asta.
- Dar Inuyasha…daca vei devenii full demon, vei uita de mine, de Mayu, de Inuyasha jr…si de restul si ne vei omori cu ghearele tale. De parca nu ne ajunge ca Miroku a murit…si i-a cauzat lui Sango o durere imensa…acum tie ti-a casunat sa devi full demon…
- Kagome….
- Taci. Nu mai spune nici un cuvant. Cand o sa gandesti contrariul, atunci sa ma cauti. Pana atunci stai departe de mine.
Kagome pleca furioasa, dar cu lacrimi in ochi. Nu-I placea ceea ce facea. Il iubea prea mult ca sa-I faca asta, dar trebuia.
Inuyasha pleca dupa ea sa-i spuna noua lui decizie
Va urma… |
|
_________________ as vrea sa ma prefac in ploaie sa cad,sa uit de tot ce a fost drag,sa adorm cu mintea goala singura in pat,durerea m`a sfasiat, uitarea`i dulce pacat.. |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 28/12/2006 03:37 |
|
|

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Part 6
Kagome era in cabana lui Sango incercand s-o consoleze si sa o convinga sa nu mai planga, pentru ca-i face rau. Ea plangea de la moartea lui Miroku in continuu. Fetita lor era mult prea mica sa inteleaga de ce plange mama ei, dar totusi ii spunea si ea sa nu mai planga sau plangea alaturi de ea. Shidoshi ii facuse slujba de inmormantare tatalui sau si se simtea vinovat ca nu a putut ajunge la timp, insa nu era vina lui ca s-au intamplat toate astea, ci vina lui Naraku, pe care jura sa se razbune cu pretul vietii lui.
Inuyasha ajunse si el la cabana. O lua pe Kagome de o parte si-i zise :
- Kagome trebuie sa vorbim.
- Despre ce ? Iar despre giuvaier ? Ti-am mai spus ca nu ti-l dau.
- Nu. Nici nu mai vreau asta. Am decis ca iubirea noastra e mult mai importanta decat piatra aia. Vreau sa raman cu tine Kagome. Te iubesc.
- Si eu te iubesc Inuyasha.
Kagome il lua in brate si-l stranse cat putu de tare. Era asa fericita ca Inuyasha se decise sa renunte la stupida lui idee. Insa, Inuyasha, avea alte planuri. El vroia de fapt, ca cu tăria lui de full youkai sa-l omoare pe Naraku definitiv. Totusi, era ingrijorat de faptul ca acea transformare poate fi ireversibila si ca in dispoziția sa ar putea s-o raneasca pe Kagome sau mai rau, s-o omoare.
Acest gand il framanta pe dinauntru, insa la ideea asta si-a jurat ca nu va renunta pana cand n-o va indeplini.
Kikyo, trufasa si indignata pentru cat a suferit din cauza lui Inuyasha, vrea sa se razbune pe el cu indiferent ce prêt. De aceea creaza un fel de shikon no tama, numai ca era poluat cu energie negativa si aparent parea ca e real si incarcat cu potență pozitiva.
Dupa preparara sa, Kikyo avu grija de el ca sa nu se sparga, căci era deosebit de fragil, apoi pleaca in padure si-l ademeneste pe Inuyasha.
Inuyasha era inca cu Kagome in bratele sale. El o duse in cabana, pentru ca parea destul de obosita si pleca in padure dupa mirosul lui Kikyo.
Nu peste mult timp cei doi se intalnira fata in fata. Inuyasha spuse :
- Kikyo….
- Da…. Te asteptam. Uite, am ceva sa-ti dau.
- Shikon No Tama
- Da, pentru tine dragul meu. Acum iti poti indeplini dorinta.
Inuyasha il lua, se uita la el si nu apuca sa mai spuna un cuvant pentru ca, ca prin minune, giuvaierul se indrepta spre gatul sau. Inuyasha lesina, iar Kikyo pleca razand.
Va urma…
Part 7
Inuyasha se destepta in chinuri groaznice, singur in mijlocul padurii. Incerca sa se ridice, insa nu putea. O forta mult mai puternica decat el il tragea in jos. Incepu sa mearga taras, cu vederea in ceata. Vroia sa ajunga la cabana lui Kagome. In chinurile lui spuse :
- Kikyo, ce mi-ai facut ? Kikyo, te urasc. Kagome…. Kagome…unde esti cand am trebuință de tine ?
Inuyasha se chinuia sa ajunga taras. Gatul il durea ingrozitor de tare. Se ajuta de tessaiga ca sa poata sa inainteze.
Cu greu ajunge la cabana. Kagome era afara, jucandu-se cu fetita lui Sango, Karen. Inuyasha apuca sa o strige si apoi sa prabusi la pamant. Avea ochii deschisi insa nu putea vedea. Ochii sai erau rosii ca focul, ghearele mult mai mari decat inainte. Corpul ii era neputincios, insa in plina transformare.
Kagome se aseza langa el si-l striga. Era in zadar. Nu reactiona. Nu facea decat sa-si exprime durerea prin mimica fetei si sa-si continue transformare. Kagome nu intelegea inca ce se petrece, pana cand simte giuvaierul din gatul lui. Incerca sa puna mana sa-l purifice, insa era mult prea voinic pentru ea. Aduse una din sagetile ei sacre si incerca. Aura din jurul lui era puternica, insa Kagome incerca din rasputeri sa reziste.
Giuvaierul incepu sa iasa incet din gatul lui Inuyasha si se descompuse in mii de bucati care-au disparut in aer. Kagome il saruta catifelat pe buze, apoi il stranse la piept pe Inuyasha si spuse :
- Inuyasha, de ce ? Nu vezi cat rau iti face ? De ce ai incercat giuvaierul ? De unde il ai ?
Inuyasha incepea usor usor sa reactioneze. Ochii isi capatara culoarea lor normala si ghiarele marimea lor normala. Kagome avea usoare lacrimi in ochi, dar reusea sa le ascunda in asa fel incat Inuyasha sa nu observe. Inuyasha insa isi dadu sema si spuse :
- Kagome, imi pare rau. M-am lasat condus de dorintele mele. Nu m-am mai gandit la nimic cand aveam giuvaierul in mana, dar cand mi-am dat seama ca era fals, era deja prea tarziu.
- Nu trebuia sa faci asta…. De la cine aveai giuvaierul ?
- De la Kikyo.
- O nu…nu pot sa cred ce-mi aud urechile. Cum ai putut avea incredere in ea ?
- Nu stiu…. In acele momente eram orbit..si absorbit de putere…eu imi doresc asta de mult timp..dar…. Sunt un prost stiu…
Inuyasha isi intoarse fata in directia opusa lui Kagome. Nu o putea privi in ochi. Se simtea vinovat pentru ce facu. Kagome ii mangaia usor fata si o intoarse spre ea. Se apropie usor de el si-l saruta pe buze. Inuyasha nu-i putea nega sarutul. Apoi Inuyasha se ridica si ajutat de Kagome au mers in cabana.
Va urma….
Part 8
Inuyasha dormi timp de cateva ore. Kagome se decise sa mearga acasa in timpul ei si sa se mai relaxeze un pic, lasandu-l pe Inuyasha pe mainile lui Sango. Desi nu era tocmai o decizie buna, era si Shippo pe acolo, deci nu era chiar singur.
Kagome vazu ca in lumea ei se afla si Sesshoumaru si se intreba ce s-a intamplat…cum de s-a intors si e asa de dragastos cu Rin si cu copii lui. Cand ajunse acolo, Sesshy era cu fetita lui pe genunchi si se juca cu ea. Kagome ii privi si-si aminti de momentul in care se nascu Mayu, cat de fericit era si se juca mai tot timpul cu ea. Simti o oarecare durere surda in ea, simtea cum ceva s-a schimbat, sentimentele lui Inuyasha se schimbara de la aparitia giuvairului. Sesshy o observa serioasa, isi lua fiica in brate, merse aproape de ea si spuse :
- Yo, Kagome. Ce faci ? Esti trista sau mi se pare mie ? Ai nereguli cu fratimiu ?
- Nu, n-am nimic. Sunt doar putin obosita, atata tot. Schita un zambet fals si incerca sa schimbe subiectul:
- Dar tu Sesshoumaru, cum de esti aici ?
- Pay, m-am gandit sa ma intorc la sotia mea si la copii mei.
Kagome se uita indeaproape la el si observa o cicatrice urata pe fata lui si zise :
- Ce e cu cicatricea asta ?
- Pay…am fost intr-un razboi…si rana asta a fost facuta cu un pumnal. A fost destul de adanca si mi-a ramas semn. Kagome, nu vrei sa intri inauntru ? Probabil ca Mayu, Sasuke si Rin s-ar bucura foarte mult sa te vada.
- Da.
Intrand in casa, simte o admorsfera plina de armonie, dragoste si calm ceea ce ei de mult timp ii lipsea. Ea de mult timp plange, sufera si are mintea cuprinsa de tristete. Nici nu-si mai aminteste care a fost ultima clipa in care a zambit. Sau poate ca da…ultima clipa era atunci cand a zambit…aceea a fost inainte sa apara giuvaierul. Atunci era fericita pe deplin. Statea in usa camerei si-si privea fiica si pe Sasuke, cat de fericiti erau. La fel si Sesshy si Rin…. Ea era singura nefericita. Ochii ii lacrimau si incerca sa urce scarile si sa se duca in camera ei, insa se impiedica si cazu, daramand unul din tablourile de pe perete. Toti din camera iesira sa vada ce se intampla. Kagome se taiase rau la mana si sangera. Sesshy o lua rapid in brate, o duse la baie, o spala pe mana si-i bandaja mana, apoi o lua in brate si o duse in pat. Dormi timp de ceva ore.
Intre timp, Inuyasha se trezi. Simti mirosul lui Kikyo si desi era inca slabit, merse dupa ea. Ea era intr-un copac si-l astepta. Inuyasha nu mai rezista si cazu exact in fata ei. Kikyo rase si spuse :
- Ha…ai ajuns sa te tarasti ca sa ajungi la mine. Ce patetic !
- Kikyo, de ce-mi faci asta…credeam ca…
- Credeai ca ce ? Eu mai sunt proasta care eram ? Asta credeai ? Ca o sa ma duci din nou de nas ca atunci cand m-ai tras in capcana cu acel demon ? Hahahaha ! Ma faci sa rad bay baiatule. Cat de patetic poti fi !
Continua sa rada. Naraku aparu in spatele ei. Inuyasha spuse:
- Kikyo, ai grija. In spatele taau!
Naraku se ascunse. Kikyo se intoarse si nu vazu pe nimeni. Ea zise :
- Acum mai si minti…ma uimesti cat de bine stii sa te prefaci…de fapt nu ma mai mira.
- Dar..
- Taci. Nu mai spune mai multe minciuni. Imi ajunge.
Naraku aparu din nou si o injungie cu o sulita groasa facuta din gaz otravitor. Acea sulita ii iese prin piept ajungand pe bucată cealalta. Inuyasha striga :
- Kikyo, nuu !!!
Kikyo cade si in timpul caderii ei spune :
- Inu..ya…sha… !
Pana sa ajunga jos, Inuyasha o prinse. Cu ultimele lui puteri, incerca sa-i faca o inmormantare. Apoi se aseza langa un copac, unde adormi.
Va urma…
Part 9
Inuyasha visa ceva cumplit. Visa cum Naraku o omora pe Kagome la fel cum a omorat-o pe Kikyo. Se scoate din somn ingrijorat si pleca din nou taras spre cabana. Nu era inca recuperat perfect ca sa poata merge. In timp ce se chinuia, isi spunea : E vina mea ca a murit Kikyo. Era furioasa ca eu n-o iubesc pe ea si ca o iubesc pe Kagome, era distrata cu gandul in alta parte si n-a putut sa se fereasca de Naraku. Nu..e vina mea…eu am omorat-o…oricat as fi urat-o de mult nu cred ca mai puteam s-o omor a 2-a oara…
Moartea lui Kikyoi se intiparise in minte. In mod neobisnuit, vroia sa nu moara. Vroia sa traiasca. Regreta ce facuse întâia oara si credea ca pentru asta a platit destul si vroia sa o readuca la viata….
Intre timp, Naraku se intorsese in barlogul sau pentru un nou plan, plan care era legat de omorarea lui Kagome. Deodata, el incepu sa rada ironic si spuse :
- Hahaha ! Kikyo, fosta mea iubire. Nu mi-ai dat atentie niciodata. Erai mereu dupa papa-lapte ala de Inuyasha. De asta, acum platesti cu moartea. O meriti din plin. O sa ne intalnim in iad, iubirea mea Kikyo.
Kagura il auzi si-si zise:
- S-a ticnit. Nu stie ce spune.
Naraku se uita cu coada ochiului la ea si spuse :
- Spuneai ceva, draga Kagura ?
- Nu, ti s-a parut.
In mintea ei « Ce are omul asta ? A ajuns sa-mi citeasca si gandurile. »
- Kagura, nu uita draga mea. Acum inima ta e din nou in mainile mele. Asa ca ai grija ce faci sau ce spui ca…
- Da stiu stiu. Nu trebuie sa-mi repeti.
Kagura iesi spunand ca vrea sa ia o gura de aer. Naraku a trimis o gloata de demoni sa o supravegheze din departare, ca nu cumva sa-l tradeze.
In tot acest timp, Kagome decise sa se intoarca. Isi lua la revedere de la Sesshoumaru,Rin, Sasuke si de la fiica ei si pleca.
Sesshoumaru, dupa plecarea lui Kagome, ramase afara si medita la ceea ce i se intamplase. Isi amintea de lupta grea care tocamai o avusese privindu-si cicatricele. Avusese o lupta cu cel mai aprig dusman al sau, cel care i-a ucis mama cand el avea doar 4 anisori si era l-a un prag sa-i ucida tatal. El a asistat la toata lupta dintre el si tatal sau si a vazut cu propri sai ochi de copil cum i-a ucis mama.
In timpul luptei, el isi aducea aminte de acele scene cumplite care l-au facut sa devina dur si fara suflet, dand tot timpul vina pe tatal sau pentru ca nu l-a ucis mai devreme. Asta l-a facut sa fie mult mai intens si sa-l invinga, insa dupa o lunga lupta. Inainte de a muri, dusmanul sau l-a blestemat zicandu-i « Daca te vei insura vreodata si vei avea un copil, sa-i pierzi la fel cum mi-am pierdut eu sotia si copilul din cauza tatalui tau. »
Gandindu-se la acele vorbe, a decis sa se intoarca la Rin si la Sasuke, ca sa-i poata proteja, chiar cu pretul vietii lui.
Rin il observa ganditor si un pic trist si se duse langa el, isi puse mainile in jurul gatului sau imbratisandu-l usor din posterior si-i spuse :
- Te simti bine dragule ?
Sesshoumaru se intoase spre ea, o privi in ochi si o saruta tandru pe buze. O lacrima se scurse din ochi lui Sesshy, prima lui lacrima. Pana acum nu plansese, in afara de momentul in care isi vazu mama moarta si-si jura ca nu va mai plange niciodata, transformandu-si viata intr-una lipsita de sentimente. Acum insa era diferit. Fara sa-si dea seama, Rin il schimbase. Nu avea nici un rațiune ascuns, chiar se schimbase. Sau poate ca avea, dar nu stia inca sigur care ar fi.
Rin zambi si spuse :
- E clar. E ceva neinregula cu tine ? Cred ca tu ai ceva si nu vrei sa-mi spui. De ce esti asa de tandru si asa schimbat ?
- Rin, pui prea multe intrebari la care eu nu-ti pot raspunde, cel putin nu acum. Multumeste-te cu faptele si nu ma mai intreba nimic, bine ?
- Fie cum vrei tu.
Kagome ajunse la cabana si intra inauntru. Spre surprinderea ei, Inuyasha nu era acolo. In cabana nu era decat Sango care se juca cu fetita ei si Shippo care manca o acadea. Kagome spuse:
- Unde e Inuyasha?
- Nu stiu…. Probabil a plecat cat nu eram noi atenti.
- Da, Kagome…. Eu eram ocupat cu antrenamentele mele si Sango era plecata cu fetita sa se plimbe…. Dar zicea ceva de Kikyo in somn.
- Ce ?
Kagome iesi afara. Se uita in jur si observa undeva indepartare, dispre padure, o silueta care venea sprijinit de o sabie. Kagome spuse:
- Trebuie sa fie Inuyasha. Ma duk dupa el.
Si fugi inspre padure.
Va urma…
Part 10
Cand Kagome ajunse in dreptul lui Inuyasha cazu si se uita in directia opusa ei. Kagome isi dadu seama ce se intampla si spuse :
- Ai fost s-o vezi nu-i asa.. ?
- Ei, bine…da…
- Wow…si cu ce usurinta o spui, de parca ar fi ceva normal. Ce frumos. Ma bucur. Hai sa mergem la cabana, continuam discutia acolo.
Inuyasha se uita mirat la ea. Credea ca va tipa sau cel putin va fi geloasa, insa n-a fost deloc asa. Parca nu era ea. Se comporta cat se poate de ciudat.
Au ajuns la cabana. Kagome il puse usor jos si incepu sa-i ingrijeasca ranile care i se deschisesera din nou, insa nu scotea nici un cuvant. Inuyasha o privea si incerca sa spuna ceva, insa cuvintele parca i se opreau in gat. Se citea pe chipul ei ca e suparata, insa decise sa ignore acest incident. Dupa ce termina sa-i bandajeze ranile spuse :
- Ma duc acasa.
- Cum..dar…
- Nu intreba nimic. Poti sa vi cu mine daca vrei. Abia iti cunosti si tu nepoteii.
- Of..bine…
Kagome mergea inainte suparata. Inuyasha era cu putin in urma ei si se gandea ce poate face ca sa-i treaca supararea. Stia ca e vinovat. Se apropia de ea si o cuprinse cu mana de solduri. Kagome nu arata nici o reactie, nici macar nu schita un zambet. Inuyasha se opri si spuse :
- Chiar asa suparata esti ?
Kagome nu raspunse, nici macar nu se oprise din drum. Ofta si mai avea putin si incepea sa planga, dar incerca sa se abtina. Inuyasha insista :
- Kagome, te rog, iarta-ma. Nu stiu ce a fost in capul meu. Te rog, spune ceva.
Kagome se opri dand sa spuna ceva dar renunta si-si continua drumul. In mintea ei isi zicea “Nu. I-am iertat cam multe. Nu mai pot sa mai iert. Imi ajunge. De cate ori apare Kikyo in peisaj, hop si el pe acolo. Rabdarea mea s-a terminat. In momentul asta, nu-mi mai pasa de nimic, nici macar de clipele frumoase petrecute cu el, nici de cei doi copii care-i am cu el, de nimic. Asta se va termina curand, simt asta.”
Usoare lacrimi incepura sa tasneasca din ochi. Se opri, isi stranse pumnul si isi spuse din nou “De ce ma mint oare…il iubesc. Nu pot da cu piciorul la tot ce a fost pana acum…idila noastra de inceput…pura, nevinovata…apoi moartea mea…suferinta lui de care Mayu imi povestea cu lacrimi in ochi…apoi ca prin minune am inviat…probabil ca lacrimile lui Mayu si dragostea care ne uneste, pe mine si pe Inu a facut asta…sacrificiile lui…nu pot nega toate astea…. Ele au fost si exista in amintirile noastre. Voi ceda din nou.”
Inuyasha o ajunse din urma si observa ca Kagome se oprise. Se duse langa ea si-i spuse :
- Ai patit ceva ?
Kagome nu-i raspunse nimic, insa se intoarse spre el si-l saruta grațios pe buze. Inuyasha, un pic confuz, ii raspunse la sarut si o imbratisa. Sarutul lor parea interminabil…razele soarelui ii inconjurau ca o lumina purificatoare a iubirii, copacii parca ii aprobau. Inuyasha opri brusc sarutul si-i spuse :
- Asta inseamna ca nu mai esti suparata pe mine nu ?
- Nici nu am fost. Acum spune-mi, ce s-a intamplat cu Kikyo?
- Pay…a murit…
- Cum asa?
- Naraku…
- Mda…trebuia sa-mi dau seama. Dar tie, cum de nu ti-a facut nimic ?
- Credea ca eu voi suferi la moartea ei si s-a multumit cu asta, insa se inseala. Cu toate ca intr-un fel regret moartea ei, nu sufar, dar nici nu ma bucur. Mi-e indieferent.
- In fine…sa nu mai vorbim despre asta. Deci, mergem in prezent sa vedem ce mai fac copii nostri ?
- Da.
Cei doi plecara spre fantana. Intre timp, cu o viteza enorma, naraku descoperii o metoda prin care se poate intoarce in prezent si merse acolo sa ia giuvaierul. Intr-o fractiune de secunda s-a dus,a luat giuvaierul si s-a intors. Inuyasha si Kagome ajunsi in prezent, fura intampinati de Mayu care striga speriata :
- Shikon No Tama! A disparut Shikon No tama!!!
Va urma…. |
|
|
|
|
 | |  |
Trimis: 13/01/2007 22:10 |
|
|

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Part 11
Inuyasha se enerva, o lua pe Mayu si zguduind-o ii spuse :
- Ce ai zis ? Cum adica a disparut Shikon No Tama ?
Kagome incerca sa-l calmeze si spuse:
- Inuyasha, nu te enerva. Las-o si pe ea sa se calmeze si ne va spune. Deci Mayu, respira adanc si spune-ne ce s-a intamplat.
- O fiinta cu costum de babuin a venit, l-a luat si a plecat. Unchiul Sesshoumaru s-a dus dupa el. Mama, tata, iertati-ma. Nu a fost vina mea.
Inuyasha ii da drumu si pleaca fara sa spuna nimic. Kagome incearca s-o calmeze :
- Nu-I nimic Mayu. Nu a fost vina ta. Sasuke unde e ?
- S-a dus cu unchiul Sesshoumaru.
- Si Rin?
- E in casa cu copii. Mama, poate ca tu nu te-ai suparat, dar tata…
- Lasa-l Mayu. Stii bine ca el e mai impulsiv de obicei.
- Da dar…
- Stiu. Nu era asa. De cand a aparut Shikon No Tama s-a schimbat enorm. Nici eu nu-l mai recunosc. E innebunit dupa forța care poate sa i-o prezintă dar e constient ca daca se va folosi de el sa devina full demon ne va ucide pe toti. Cu toate astea, el zice ca va avea control de sine…dar…e ceva ce imi da de banuit…
- Mama tu stii mai bine…il cunosti de mai mult timp.
- Da…si eu credeam ca-l cunosc..dar se pare ca m-am inselat.
- Si nu te duci dupa el sa il ajuti cu Shikon No Tama.
- Nu. Se descurca. Stii, sincer, mi-as fi dorit ca acea piatra sa fi ramas distrusa pentru totdeauna…
Kagome ofta lung. Se putea vedea pe fata ei ca e trista. Se hotaraste sa se duca in casa si sa vada ce fac copii. Spre surprinderea ei fetita lui Sessy, Karina, nu se juca ca ceilalti, ci isi exersa puterile. Spre uimirea tuturor avea puteri mai mari decat Inuyasha si Sesshy la un loc, si anume : ghearele care erau destul de lungi, mai lungi decat ale lui Inu sau Sesshy puteau taia un monstru de 3 ori inaltimea ei doar prin simpla mimare a miscarii. Isi putea controla miscarile doar cu mintea fara sa faca nici cel mai mic efort corporal. Rin vazandu-si fata isi spuse “Daca tatal ei ar putea s-o antreneze, ar ajunge o luptatoare buna”.
~ Intorcandu-ne in era feudala…~
Sesshoumaru si Sasuke il cautau pe Naraku, insa miasma sa disparu de mult. Inuyasha ii ajunse si el din urma. Vazand ca miasma disparu, spuse :
- Guys, cred ca ar fi mai bine sa ne intoarcem si sa ne antrenam mult mai bine pentru ca nu stim cu ce o sa avem de-a face. Acum are Shikon No Tama.
- Pentru prima oara in viata ta cand ai o idee buna.
- Da unchiule Inuyasha. Da eu zic sa-I luam si pe Sango, Shidoshi si surioara lui Mina. Dupa cum a zis si unchiul, nu se stie cu ce vom avea de a face.
- Da. Pay hai sa mergem.
Cei trei se indreptau sper cabana. Shidoshi era in fata cabanei antrenandu-si sora si invatand-o sa foloseasca tunelul de vant. Shidoshi ii vede si spune :
- Mina, du-te in cabana si spune`i mamei tale cine a venit. Hey guys, ce va aduce pe aici ?
- Pay dupa cum stii si tu, Naraku s-a intors, iar acum a reusit sa fure si Shikon No Tama. Probabil il va folosi ca sa devina full youkai, pentru ca, dupa cum stim, e doar un hanyou, ca si mine, ca si Sasuke, spuse Inuyasha.
- Mda…. Pay eu ma alatur in « marea lupta » ca sa ma razbun pentru ce i-a facut tatalui meu.
Sango iese si ea din cabana un pic mai refacuta cei drept, dar avea teama in suflet ca si copii ei vor avea aceeasi soarta ca si Miroku. Ea spuse :
- Ce se petrece ? Ce e cu voi aici Inuyasha ?
- Pay Naraku a pus mana pe Shikon no tama si ne gandeam ca si voi o sa ne insotit in lupta.
- Da. Ma alatur si eu si Mina. Avem o promisiune de indeplinit.
Acestea fiind spuse, Inuyasha,Sesshy, Sasuke, Shidoshi si Mina se intorc in prezent, iar Sango pleaca cu Kiara pana in satul ei natal sa faca rost de niste arme noi.
Va urma….
Part 12
Sango merse pana in satul ei natal, merse pana in depozitul de arme, lua ce`i trebuie si se intoarse.
Inuyasha, Sasuke, Sesshoumaru, Mina si Shidoshi o asteptau in cabana ei unde statea cu Miroku. Ea intra in cabana, puse armele jos si spuse:
- Alegeti`va care cu ce luptati.
- Eu le am pe Tenseiga si Tokijin, spuse Sesshy.
- Eu o am pe Tessaiga si ghiarele cu care sa ma lupt, spuse Inuyasha.
- Eu imi aleg aceasta sabie si aceasta secure in caz de nu pot lupta cu ghiarele, spuse Sasuke.
- Eu si Mina avem tunelul de vant, spuse Shidoshi.
- Eu il am pe Hiraikotsu si ma descurc. Deci astea fiind zise sa mergem la lupta.
- Stati putin...Ar necesită s`o luam si pe Kagome...puterea ei spirituala ne`ar fi de folos.
- Da, ai dreptate Inuyasha. Pay haideti sa mergem ce mai asteptati..spuse Sango.
Acestea fiind zise toti plecara spre fantana. Ajunsi in era lui Kagome, Inuyasha striga:
- Kagome! Kagome!
Nu se auzi nici un raspuns. Intra in casa si o cerceta, nu era nimeni. Toti intrasera in panica, cand gasesc un bilet in bucatarie pe care scrie " Inuyasha, Sesshy, Sasuke in caz ca va intoarceti eu, Rin, Mayu si Karina suntem in oras sa luam mancare pentru ca frigiderul este gol. Ne intoarcem pana in ora 4. Pupici. Semnat: Kagome"
Inuyasha, dupa ce termina sa`l citeasca, spune:
- Dar e trecut de ora 4...ce pot sa faca atata fetele la cumparaturi...??..
- Inuyasha, nu fi asa dur, trebuie sa apara, spuse Sango.
Nici nu termina bine de vorbit, ca rasete incep sa se auda rasete dinspre usa. Fetele radeau in hohote, cand raman masca cand intra in bucatarie. Kagome spuse:
- Ce bine ca v`ati intors. O sa punem cina curand. Sango, Shidoshi, Mina, nu v`am mai vazut de mult. Bun venit! Si lasati armele alea. Mancam si dupa aceea imi spuneti ce ati rezolvat, bine?
Apoi Kagome se duce la Inuyasha, ii da un sarut si apoi se apuca sa pregateasca cina. Inuyasha se uita ciudat la ea si se aseaza pe unul din scaunele de la masa. Ceilalti au plecat in sufragerie la televizor, lasandu`i singuri pe Inu si Kagome.
Tacerea se lasa peste cei doi. Inuyasha se hotaraste sa rupa tacerea:
- Kagome, te`ai purtat cam ciudat azi, spuse el serios.
- Cum adica?
- Pay nu stiu...pana mai ieri erai suparata, ingandurata...nimeni nu stia ce e cu tine..si azi..
- Azi..am decis ca trebuie sa uit de ale mele si sa ma concentrez asupra giuvaierului. Presupun ca v`ati intors pentru mine nu? Pay daca continuam sa fiu suparata...nu puteam sa lupt...asa ca...
- Ai dreptate. Ma duc si eu la ceilalti si te las sa pregatesti masa.
- Bine, dar cheama`le pe Rin si pe Mayu sa ma ajute.
- Ok.
Va urma...
Part 13
Cele trei pregatira de mancare si apoi pusera masa. Mancara cu totii foarte copios, pentru ca trebuiau sa aiba energie pentru lupta ce urma.
Dupa masa, Inuyasha se ridica, mirosi aerul si spuse :
- E timpul.
Se ridicara cu totii si pornira spre un camp, aparent plin cu flori. Acela era de fapt o capcana. Naraku, incarnarile lui, Kohaku si o gloata de peste 3000 de demoni erau acolo.
Inuyasha, Sasuke, Sesshoumaru, Shidoshi, Kagome, Sango, Mina, Karina se pregateau sa lupte, cu toate ca erau mult prea putini, dar nu se temeau. Stiau ce`i asteapta. Pana si Rin s`a decis sa`i insoteasca. Nu se temeau de ceea ce urma sa fie. Aveau incredere in puterile lor si stiau ca pot invinge. Naraku, vazandu`I, spuse:
- Sunteti patetici. O mana de oameni au impresia ca ma pot invinge pe mine. Ma faceti sa rad.
- Ha ! Nu te crede prea grozav. Te vom invinge. Ne`ai stat de prea multe ori in cale, spuse Inuyasha.
- Ai uitat ceva, hanyou. Am asta( asta fiind giuvaierul )
- Si ce? Tot iti lipseste o bucata, bucata care este la mine.
- Asa si ? Crezi ca eu nu ti`o pot lua ?
Naraku facu semn tuturor demonilor sa atace. Inuyasha scoase tessaiga, Sesshy Tokijin, Sango avea pregatit Hiraikotsu, Kagome arcul si o sageata, Shidoshi si Mina tunelurile de vant, iar Karina isi incrucisa mainile in X pregatindu`se sa atace.
Inuyasha, Sesshy cu sabiile lor plus sageata sacra a lui Kagome fu prima lovitura. A doua a fost Sango cu Hiraikotsu. Urmau Shidoshi si Mina cu tunelurile de vant, dar din pacate Naraku se gandise la asta si aduse cu el insectele otravitoare. Vazand atacurile lor, Naraku rase si spuse :
- Doar atat puteti ? Asa credeti voi ca ma veti invinge??
- Nu doar atat, spuse Inuyasha.
Aceea era doar o parte din plan ca sa`i distraga atentia si au reusit. I`au luat giuvaierul.
Kagome spuse :
- Teribil de bine. Acum da`mi`l sa`l purific.
- Nu. Acum imi voi indeplini eu visul. Daca tu il purifici voi deveni om si voi veti fi morti. Vrei asta ?
- Nu dar…
Nu mai spuse nici un cuvant. Inghiti giuvaierul. Incepu sa se transforme. Arata mai rau decat de obicei. Kagome lesina. In ultimile clipe de luciditate care le mai avea Inuyasha spuse :
- Plecati din calea mea. Luati`o pe Kagome si plecati, clar ?
- Dar…
- Plecati odataaa !
Sesshy o lua pe Kagome, Rin si pe fata lui, Karina, Shidoshi o lua pe mama sa si pe sora sa si se ascunsera cu totii dupa un copac. Kagome era inca lesinata, dar se vedeau lacrimi curgandu`i pe obraz. Mayu veni si ea intre timp aducandu`l si pe Inuyasha jr cu ea. Vazand ce se petrece cu tatal ei si pe ceilalti ascunsi dupa un copac spuse “ O nu..mama…oare cum se simte??”
Inuyasha se transformase deja. Era o fiara dezlantuita. Fara sa stea prea mult pre ganduri a sfasiat toti demonii lui Naraku.
Kohaku a fugit la sora lui, Sango. Stia ca curand Naraku va fi mort si a decis sa se intoarca la iubita lui surioara.
Inuyasha incerca sa treaca de bariera lui Naraku ca sa`l ucida pe el si reincarnarile lui, dar in zadar. Era deja ranit cumplit de grav, dar el nu renunta. Nu mai stia de el, nu mai stia ce face. Nu stia cine e, unde e…nu stia decat ca are un dusman in fata si ca trebuie sa`l ucida.
Kagome isi reveni intre timp. Vazand ca Inuyasha nu mai poate fi oprit se hotari sa`l ajute. Lua arcul si sageata si trase in bariera. Bariera fu spulberata si Inuyasha putu sa atace. Il sfasia pe Naraku in bucati, apoi cazu jos. Kagome se duse langa el. Inuyasha avea tot acei ochi rosii plini de aceeasi furie de mai devreme, corpul plin de rani si era plin de sange. Kagome ii atinse usor corpul exact unde se afla giuvaierul. Acesta se purifica, iar Inuyasha se trezi devenind om. El spuse :
- Kagome, iubito, iarta`ma. A trebuit sa fac asta. Nu vroiam sa patesti ceva.
- Eu nu pateam nimic atata timp cat te aveam cu mine. Acum, uite`te la tine, esti ranit foarte grav.
- Nu`ti face griji pentru mine, voi fi bine. Acum tot ce conteaza e ca tu si ceilalti sunteti bine.
Kagome il imbratisa. Inuyasha o dezlipi usor de el si o saruta delicat. Apoi ii spuse :
- Te iubesc Kagome si voi fi tot momentul langa tine.
Acel sarut si aceste cuvinte urmau sa fie ultimele. Inuyasha inchise ochii, iar inima ii inceta sa bata. Kagome credea ca era doar inconstient pentru ca a pierdut mult sange, dar cand observa ca si inima i se oprise, se oprii pentru un moment si apoi striga :
- Nu Inuyasha…de ce…de ce ai facut asta…de ce m`ai parasit si mi`ai lasat amintirea ta vie ? De ce ???
Lacrimi ii curgeau siroaie. Nimic nu mai conta acum. Atatea momente de tandrete, atatea certuri, cei doi copii…nu mai contau acum. Inuyasha murise si nimic nu`l mai putea asigură la viata. Mayu isi lua mama in brate si incerca sa o consoleze. Ea nu vroia nimic. S`a smucit din bratele ei si spuse :
- Plecati cu totii. Lasati`ma singura cu Inuyasha.
Mayu si ceilalti o ascultau. Kagome a stat acolo mai bine de o saptamana. Nu mai mancase, nu mai bause. Vroia sa moara, dar si`a dat seama ca mai are un copil de crescut, pe langa celalalt care era deja mare si la casa lui acum. Sesshy se duse exact la timp ca sa o ia de acolo. Ea zacea lesinata langa trupul neinsufletit al lui Inuyasha. Sapa o groapa si`l ingropa pe Inuyasha si ii puse o piatra la capatai. O lua pe Kagome in brate si o duse acasa, urmand ca Shidoshi sa se intoarca la mormantul lui Inuyasha sa initieze o slujba.
Vazand ca nu`si mai revine, Sesshy se hotara sa o duca pe Kagome la spital. Acolo au vazut ca era deja anemica, plus ca stomacul ei era deja distrus. Pe langa asta i s`a mai descoperit si o etapa avansata de cancer in organism. Nu mai avea nici ea mult de trait, insa isi reveni un pic si vroia sa mearga acasa si sa moara acolo, printre ai ei.
A mai trait circa 3 luni, apoi se stinse si ea. Fu inmormantata langa Inuyasha. Mayu s`a decis sa`si creasca fratele ca pe copilul ei. Ea n`a mai avut alt copil fiindca nu putea sa`i aiba. Era sterila.
Sesshy si Rin au ramas impreuna sa`o creasca pe Karina si sa`l incurajeze pe Sasuke.
Sango s`a descurcat mai departe alaturi de Shidoshi si de Mina. A suferit mult dupa pierderea lui Miroku dar a reusit sa mearga mai departe alaturi de fratele si copii ei.
Acestea fiind spuse, asa se termina aceasta poveste, mai bine zis roman. Nu toate merg bine in viata, dar tot ce conteaza e sa reusim sa mergem mai departe.
THE END |
|
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Fan fiction |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|