mie imi place cel mai mult dintre toate de Ichigo(Zoey).e cea mai draguta,inteligenta,si are acel ceva special:ambitia.nu se lasa batuta deloc.
Trimis: 08/02/2007 10:39
Amy_DarkSoul
Anime very little fan
Data inscrierii: 08/Feb/2007
yeap ..si mie imi place zoey ..mai precis caracterul ei nebunatik ..e zburdalnik si plina de viatza ..asta o face sooper ..khiar daka nu prea imi place rozul
Trimis: 21/04/2007 10:39
Shayera Hol
Anime very little fan
Data inscrierii: 21/Apr/2007
Si mie imi place de Zoey. Este personajul meu preferat, are toate calitatile unei eroine. =^__^=
Trimis: 19/05/2007 11:10
Yuni_chan
Anime #2 fan mod
Data inscrierii: 24/Dec/2006
Amy_DarkSoul a scris:
yeap ..si mie imi place zoey ..mai precis caracterul ei nebunatik ..e zburdalnik si plina de viatza ..asta o face sooper ..khiar daka nu prea imi place rozul
dar eu stiam ca ii place rozul... oricum..asta nu prea conteaza..
mie imi place cel mai ult la ea....a... imnul acela pe care il canta...
" Mew Mew Stile,Mew Mew Graice,Mew Mew Power in your face!" dar nu stiu daca am scris bine...
Trimis: 19/05/2007 11:52
Goddess-Anna
Anime forever #1 fan founder
Data inscrierii: 19/Dec/2006
da...si mie imi place zoey si imnul ala pe care il canta!e draguta si mie imi place rozul!...si app yuni_chan...ai scris bine!
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro