|
|
 |
 | hola^_^ |  |
Trimis: 06/07/2007 20:01 |
|
|
| shadow666 |
| Anime very little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 06/Iul/2007 |
| Mesaje: 15 |
| Localitate: nicaieri |
|
|
 |
 |
 |
|
salutare la toti....dupa cum v-ati dat seama sunt noua pe aici(desi am mai vazut saitul de cateva ori)...ma numesc Dorina si sunt din vaslui. Am 13 ani si imi place sa desenez, sa ma distrez cu prietenii, sa citesc, sa scriu si sa navighez pe net....sacul meu cu animeuri este cam gol, pt ca nu am nici un canal cu animeuri acasa, iar netul merge greu....doar la bunica ma mai uit....pai..imi place foarte mult yu yu hakusho, testoasele ninja, kaleido star, spiral, povesti cu fantome, samurai 7, shaman king, winx club, witch, kiddy grade, megaman NT worior(nuj daca asa se scrie), capitanul thubasa, yu-gi-oh si yu-gi-oh GX, fate stay night, shaman king etc...mai sunt cateva...daca mai aveti intrebari nu ezitati sa mi le pune-ti...a da...nu am citit manga.. |
|
_________________ Everytime I turn around I find my heart in pieces on the ground |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 18/07/2007 12:28 |
|
|
| mysteriousgaby |
| Anime little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 23/Apr/2007 |
| Mesaje: 46 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| bine ai venit dorina , sper sa te simti bine printre noi si sa-ti faci multi prieteni aici |
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Nou Veniti |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|