|
|
 |
 | Hi! |  |
Trimis: 18/04/2007 15:23 |
|
|
| Akane |
| Anime #1 fan admin |

|
 |
| Data inscrierii: 18/Apr/2007 |
| Mesaje: 153 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
salut..Ma numesc Ramona,sunt din Slatina,zodia balantei-nascuta pe 18.10.1995-,varsta este formata din 2 cifre Indiciu:e mai mare de 10 si mai mica de 15 (nah am 12 ani) Animeuri care mi-au placut: Nana,Naruto,Ichigo 100%,Kaleido Star,Angel Sanctuary,Inuyasha,Paradise Kiss,Ah My Goddess,Wolf's Rain,Kaleido Star,Elfen Lied,Ouran Gost Club si au mai fost destule dar nu mi-au placut asa mult.
Manga am citit Nana,Angel Sanctuary,Shaman King si putin din Inuyasha...nu ma mai apuc ca mi-e lene sa ma holbez la ecran..
Muzica..imi place rokul dar nu cel hard.Ma inclin mai mult spre pop.
Hobbyuri: Animeuri(normall),statul in casa degeaba,cititul,comp..si urasc cumparaturile.
Daca aveti intrebari,give me now..si sper sa ma inteleg bine cu voi
P.S:Ms. Ana pt. invitatia pe forum |
|
Ultima modificare efectuata Akane la 23/05/2007 13:18, modificat de 4 ori in total |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 19/04/2007 12:11 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
In primul rand:Cu placere!
si 2:Bun Venit,Ramona!Distractie placuta happy posting,have fun si sper sa postezi mult. |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Nou Veniti |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|