|
|
 |
 | hello!!sunt noua |  |
Trimis: 20/06/2007 18:58 |
|
|
| yume |
| Anime very little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 20/Iun/2007 |
| Mesaje: 3 |
| Localitate: Dream Land |
|
|
 |
 |
 |
|
he he...am picat si yo paci
sa va spun cate ceva despre mine.pentru inceput ma numesc andreea,am 14 ani si sunt dintrun orasel mic despre care nu prea sa auzit despre el numit fetesti.sunt o fire vesela,imi place sa rad si sai fac pe ceilalti sa rada.knd incep sa vorbesc abia ma opresc pt k am ceva de spus la fiecare cuvant :))
cand ma loveste melancolia nam chef de nimic si deseori ceilalti vorbesc degeaba knd sunt in aceasta stare
mai sunt si o fana anime(cea mai mare existenta)animeurile mele preferate fiind naruto,naruto shippuuden,inuyasha,gravitation,card captor sakura,sailor moon,tokyo mew mew,shaman king,samurai 7,samurai x,rozen maiden,chobits,DBZ,yu-gi-oh,etc
ascult toate genurile de muzica innafara de manele si populara
formatia mea preferata este Nobodyknows+ dar mai sunt si altele dar aceasta este in top
sper sa fiu binevenita aici si sa ma distrez bineinteles sami fac multi prieteni
ja ne |
|
|
 | |  |
Trimis: 20/06/2007 21:08 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
| bun venit....distractie placuta(si sa respecti regulile...!)! |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
Trimis: 21/06/2007 17:52 |
|
|
| mysteriousgaby |
| Anime little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 23/Apr/2007 |
| Mesaje: 46 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| bine ai venit andreea , sper sa-ti faci multi prieteni aici |
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Nou Veniti |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|