Anime XS Summer
Bun venit pe Anime XS.Anime XS este noua versiune a vechilui forum .:The Univers Of Anime:.!Distractie placuta!
Pagina de start a forumului Anime XS Summer Autentificare Inregistrare FAQ Membri Cautare

Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Nou Veniti » Hello for you
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator 
Hello for you
MesajTrimis: 18/07/2007 14:42 Raspunde cu citat (quote)
Adriaxx
Anime very little fan
Anime very little fan
Adriaxx
Data inscrierii: 18/Iul/2007

Salutare tuturor ! Ma numesc Adriana, am 20 de ani, iubesc animele si manga. Inițialul anime vazut este Sailor Moon si l-am vazut pe la 13 ani. Pana acum am vazut Inuyasha, Yu Yu Hakusho, Naruto, DragonBall Z, Paradise Kiss, Fata Iadului de cand a aparut la Animax sunt extra serialele, Ghost Storys etc. Manga am citit Inuyasha si Naruto.Hobby-urile sunt desenul, muzica, animeurile and manga.Cred ca am spus cam tot !Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa le puneti. C ya and Kissess. :kissing2:

MesajTrimis: 05/09/2007 14:27 Raspunde cu citat (quote)
sakura_kiss
Anime very little fan
Anime very little fan
sakura_kiss
Data inscrierii: 05/Sep/2007

buna.sunt lary si sunt din bucuresti ,imi place sa imi fac prieteni si ador muzica usoara si filmele sau povestile de aventura,romantice sau actiuni. :-)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Hello for you
 Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Nou Veniti
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore  
Pagina 1 din 1  

Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect  

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro