|
|
 |
 | Hello for you |  |
Trimis: 18/07/2007 14:42 |
|
|
| Adriaxx |
| Anime very little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 18/Iul/2007 |
| Mesaje: 1 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Salutare tuturor ! Ma numesc Adriana, am 20 de ani, iubesc animele si manga. Inițialul anime vazut este Sailor Moon si l-am vazut pe la 13 ani. Pana acum am vazut Inuyasha, Yu Yu Hakusho, Naruto, DragonBall Z, Paradise Kiss, Fata Iadului de cand a aparut la Animax sunt extra serialele, Ghost Storys etc. Manga am citit Inuyasha si Naruto.Hobby-urile sunt desenul, muzica, animeurile and manga.Cred ca am spus cam tot !Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa le puneti. C ya and Kissess.  |
|

If you fall I`ll catch,if you love/I`ll love, and so it goes, my dear, don`t be scared, you`ll be safe, this I swear./If you only love me back. |
|
|
|
Trimis: 05/09/2007 14:27 |
|
|
| sakura_kiss |
| Anime very little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 05/Sep/2007 |
| Mesaje: 17 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
buna.sunt lary si sunt din bucuresti ,imi place sa imi fac prieteni si ador muzica usoara si filmele sau povestile de aventura,romantice sau actiuni.  |
|
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Nou Veniti |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|