as avea o rugaminte...:P...stiu îndeajuns de multe bancuri...asa k mi-e greu sa pastrez o ordine knd le spun...dak vretzi sa nu cumva sa le auziti de doua ori...lasati sugestii cu teme pt bancuri...si o sa vad dak bancurile mele se incadreaza in tema respectiva
1. un mosh se duce la farmacie.
-Dati-mi si mie o cutie de naftalina va rog !
-20.000 lei
moshul plateste si pleaca.peste juma' d ora revine :
-Mai dati-mi inca 5 cutii de naftalina va rog !
-100.000 lei
moshul plateste si pleaca.dupa alte 45 de minute revine :
-Mai dati-mi inca 10 cutii de naftalina va rog !
-200.000 lei
inainte sa plece...farmacistul il intreaba pe mosh :
-Auzi moshule ...ce faci cu atata naftalina ??
-Mai am o molie si n-o nimeresc
2.Doi tineri (tip si tipa) se casatoresc.Dupa nunta...are loc o masa festiva...in familie...parintii tipului nu o stiau prea bine pe fata...
Se aseaza toata lumea la masa...incep sa manance...moment in care tipa trage o bashina...totzi raman :| ....tatal tipului se uita la tipa si zice : "Azorel, pleaca de-acolo !!"...tipa rasufla usurata si totzi continua sa manance...dupa vreo 5 minute...tipa (avand probabil probleme cu stomacul) mai trage o bashina...tatal tipului zice :"Azorel...pleaca de-acolo n-auzi ?? "...totzi continua sa manance...tipa trage a 3-a bashina la care tatal tipului : "Azorele pleaca de-acolo k se caca aia pe tine !! "
3.Stiti bancu cu iepurashu' in baie ??
-Nici eu k era usa-nkisa
_________________ -this is the story of a boy who cried a river and drowned the whole world
|
-i wish the sky could cry snoflakes
Trimis: 23/02/2007 16:37
Goddess-Anna
Anime forever #1 fan founder
Data inscrierii: 19/Dec/2006
dragute bancuri,dar le stiam deja....sper sa mai pui si alte glume,bancuri etc. k-ai zis ca-i 'part 1'. ja ne!
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro