| Despre Air TV |  |
Trimis: 31/05/2007 14:28 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
Air Tv este un anime dramatic si desi nu este prea recunoscut merita vizionat.
Informatii:
Titlu: Air
Companie: Navel, Lantis
Anul aparitiei: 2005
Gen: Drama, Romantic
Tip: Anime
Numar Episoade: 13
Lista Episoade
01 kaze -breeze-
02 machi -town-
03 koe -whisper-
04 hane -plume-
05 tsubasa -wing-
06 hoshi -star-
07 yume -dream-
08 natsu -summer-
09 tsuki -moon-
10 hikari -light-
11 umi -sea-
12 sora -air-
13 Recapitulare
Review
Introducere
Air este unul dintre cele mai cunoscute anime-uri (relativ) recente. Fanii anime de pe internet care l-au vazut se impart in doua categorii: cei care il considera foarte bun, extraordinar etc, si cei care il considera plictisitor si nereusit. Eu unul l-am vazut mai de mult, dar, cum vroiam sa-l prezint pe Anime Reviews, am zis ca nu strica sa-l vad din nou. Sa vedem din care categorie fac parte...
Subiect
Air are doar 13 episoade, din care ultimul este de "recapitulare". Dar reuseste in 12 episoade sa aiba un subiect mai complex decat as putea sa prezint aici. Dar, de dragul cititorilor o sa incerc.
Air incepe teribil de inocent, cu Kunisaki Yukito infometat. Kunisaki Yukito este un tip artagos, cam necioplit, care calatoreste prin tara supravietuind dintr-un mini-spectacol de papusi pe care il face. Interesant e ca papusa lui se misca fara ca el s-o tina cu sfori sau ceva - Yukito sta cu mainile in buzunar, nemiscat, la un metru mai incolo, si totusi papusa se misca. Sigur, la inceput am luat asta ca o gaselnita a creatorilor, dar... veti vedea.
Yukito este "abordat" de o fetita, Kamio Misuzu, despre care, de fapt, este intreg serialul. Misuzu te face sa o adori din întâia clipa. Nu atat pentru ca e kawaii ci pentru ca pur si simplu are o personalitate atat de frumoasa, luminoasa si good-hearted. Misuzu vrea ca ei doi sa fie prieteni si nu lasa nimic sa o descurajeze.
Insa pe masura ce serialul avanseaza, o succesiune de evenimente fantastice/supranaturale te fac sa iti pui intrebari mari. Sigur, nu aceste elemente tin spotlightul, dar deja incepi sa privesti altfel numeroase dintre personaje.
Un ocazie deosebit de atractiv va asteapta in episoadele 6-8 dar nu o sa va spun exact despre ce e vorba, doar ca serialul va va surprinde.
Fun stuff
Well, lumea in care se invarte Yukito, acel oras mai ales, are niste proprietati interesante. Spre exemplu, in afara de Yukito, par a fi foaaarte putini barbati/baieti in acest oras. Unul singur cred ca apare in serial. Pentru vreo 10 secunde. Cineva pe net spunea ca Air a fost facut dupa un "dating-game" (sau ceva de genul asta) japonez, si ca de-asta ar fi atat de multe fete si un solitar baiat. Ori din experienta mea, acest tip de jocuri cam asa au personajele.
Un element mi-a adus aminte de Pokemon, din pacate, si anume un mic animal dubios, Kano spune ca e caine, dar Yukito, ca si mine, il considera un animal ciudat sau extraterestru. Point is, acest animal uneeringly inteligent, scoate urmatorul sunet: "pico!"... Ca si cum ar latra, dar "pico pico ! pico pico pico! picooo?". Shudder. Well, macar nu abuzeaza de acest pikachu-wannabe, si apare doar de cateva ori, mai ales in prima parte. Si povestea nu prea are legatura cu el.
Misuzu spune "Gao" cand e trista sau ii vine sa planga. E deosebit de simpatica cand face asta, si o tine asa desi mama ei si Yukito o mai descurajeaza cu o palma dupa ceafa.
Concluzii
Povestea este foarte interesanta, si îndeajuns de originala. Scenaristii vin cu elemente epice neintalnite pana acum de mine. Grafica este buna, si impresionanta pe alocuri. Muzica este extraordinara iar sfarsitul merita.
Pe scurt: extraordinar. Review-ul e micut, poate mai mic ca la altele dar in parte pentru cu nu vreau sa va dezvalui extrem de mult despre serial. Va fi mai bine sa-l descoperiti singuri. Va recomand acest anime fara doar si poate, si nu mi-e frica sa-i dau o nota nespus de mare pentru mine.
Nota: 9.2/10
Recomandat: oricui apreciaza un anime cu subiect dramatic.
(sursa-animeuri.blogspot.com) |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 06/12/2011 04:11 |
|
|
| wangge |
| Anime semi-complete fan |

|
 |
| Data inscrierii: 20/Noi/2011 |
| Mesaje: 198 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| I also like animation, everyone love catoon and caricature. |
|
_________________ [url=http://www.replica-watches-shop.co.uk/]replica watches uk[/url] |
|
|
|
Trimis: 06/12/2011 04:23 |
|
|
| wangge |
| Anime semi-complete fan |

|
 |
| Data inscrierii: 20/Noi/2011 |
| Mesaje: 198 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| I also like animation, everyone love catoon and caricature. |
|
_________________ [url=http://www.replica-watches-shop.co.uk/]replica watches uk[/url] |
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Air TV |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|