|
|
 |
 | Completari amuzante |  |
Trimis: 31/05/2007 20:29 |
|
|
| Akane |
| Anime #1 fan admin |

|
 |
| Data inscrierii: 18/Apr/2007 |
| Mesaje: 153 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
well... acest joc este propus de r-a-d-u-c-u-10 de pe AXG. Voi trebuie sa completati un text pt. a deveni cat mai haios.Dupa ce testul este completat de 5 persoane,el va fi inlocuit. IATA PRIMUL TEXT:
Este o dimineata ----------- de-----. --------- s-au ofilit de ------- pentru ca ----iar eu sunt asa de ------ incat am inceput sa----- . M-am gandit sa -------- pentru a ------
Ma ridic din/de pe-------- si incep sa ------- ,dar ----- . Nervos/a ma -------- si plec la pietenul/a meu/mea care .....
Ajuns/a acolo -------- dar ea-el imi spune: Imi pare rau,nu pot hoinari cu tine,deoarece-----
----- Ma urc in ------ si ma duc la ------ ,unde imi gasesc un hobby ----- Dupa ce ----- ma gandesc la altceva. Dau drumul la ------ si -------- dar tocmai cand ---- , curentul cedeaza.
Ma uit pe fereastra si ----- O/un--- mi se urca pe---- O/il iau si o/il ------
------ dar ----
Urasc -----!
Ok,incep eu:
Este o dimineata tampita de vara. Oamenii sau ofilit de frig,pentru ca soarele bate brea tare, iar eu sunt asa de desteapta incat am inceput sa-mi numar dintii,dar nu stiu ce urmeaza dupa 19. M-am gandit sa invat,pentru a ma simti mai prost. Ma ridic din sifonier si incept sa ud paginile cartii,in setea de cunoastere, dar carte se face ferfelita. Nervoasa ma ridic de pe piatra pe care invatam si plec la prietena mea lesbiana.
Ajunsa acolo ii spuns ca e tampita, dar ea imi spune: Imi pare rau,nu pot hoinari cu tine,deoarece mi-am pierdut si al doilea neuron si nu pot lega intre cuvintele ele!
Fericita ca m-a lasat balta,ma urc in caruta tinandu-ma de o roata si ma duc acasa,unde imi gasesc un hobby: electrocutatul. Dupa ce observ ca priza nu merge ma gandesc la altceva. Dau drumul la veioza si ma holbez ca proasta la ea,dar curentul cedeaza.
Ma uit pe fereasta de la etajul 10 si intind pana ca sa-i iau pe oameni de par . Un sarpe BOA mi se urca pe firul meu de par atat de lung incat imi ajungea pana la ureche. Il iau si mi-l bag in nas,dar neavand loc,fuge si ma lasa singura.
Urasc vara! |
|
_________________ When the sun shine,the beach is full and when the ice cream shop's are empty,you now: It's a summer day in a hot season.
[URL=http://http://i56.photobucket.com/albums/g189/star_sora/summersig.jpg] [/URL] |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 14/06/2007 14:19 |
|
|
| Goddess-Anna |
| Anime forever #1 fan founder |

|
 |
| Data inscrierii: 19/Dec/2006 |
| Mesaje: 335 |
| Localitate: constanta |
|
|
 |
 |
 |
|
Este o dimineata nashpa de vara.Copacii si florile s-au ofilit de tot pentru ca ninge.Eu sunt asa de desteapta incat am inceput sa inec pestii dar nu stiu de ce nu mor in apa.M-am gandit sa incerc cu dinamita pentru a fi mai greu.Ma rigic din apa si incep sa caut dinamita dar nu se gaseste pe piata.Nervoasa ca nu reusesc o las balta si plec la prietena mea Elena care ma enerveaza la culme.Ajunsa acolo bat in acoperis care ea imi spune:Imi pare rau,nu pot hoinari cu tine ,deoarece am jefuit o banca si sunt pedepsita.Suparata ma urc avion si ma duc la scoala,unde imi gasesc un hobby si anume sa arunc cu peste de la geam( )Dopa ce termin ma gandesc la altceva.Dau drumul la radio si la televizor dar tocmai cand incepeam sa scurtcircuitez televizorul,curentul cedeaza.Ma uit pe fereastra si ma gandesc ca sunt proasta.O insecta mi se urca pe mana.O iau si o pleostesc de peretele pe care lipisem lacuste.
Urasc ca sunt proasta!
(am incercat sa il fac amuzant). |
|
_________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Amuzament |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|