Anime XS Summer
Bun venit pe Anime XS.Anime XS este noua versiune a vechilui forum .:The Univers Of Anime:.!Distractie placuta!
Pagina de start a forumului Anime XS Summer Autentificare Inregistrare FAQ Membri Cautare

Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Anime-uri » Bottle Fairy
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator 
Bottle Fairy
MesajTrimis: 27/07/2007 12:22 Raspunde cu citat (quote)
Akane
Anime #1 fan admin
Anime #1 fan admin
Akane
Data inscrierii: 18/Apr/2007

Bottle Fairy Bottle Fairy
Short review: A innocence cake -really :smile:
Long review:
O succesiune scurta,de doar 13 episoade.
Gen: Fantasy,Magic,SF
Studio: XEBEc
Original Title: 瓶詰妖精

Poveste: Patru zane minuscule, Kururu, Chiriri, Sarara,si Hororo calatoresc in sticlute pe pamant. De ce? Pentru ca,dupa ce au auzit ele,oamenii pun hartiute cu dorinte in sticle si li se indeplinesc.
Au hotarat sa intre ele in sticlute,doar li se va indeplini dorinta-intr-o zi,sa devina si ele oameni. Ele observa cat de minunata este lumea oamenilor.
Alaturi de "Sensei",un liceean,ele reusesc sa cunoasca societatea ciudata a oamenilor,iar pana la sfarsitul episodului 13 sa-si indeplineasca-partial visul.Pe parcurs,zanele isi mai fac cativa prieteni.

Impresie: Nu ma gandeam ca voi pierde timul cu aceasta înșiruire "infantila" -mai bine vedeam ceva Slice of life (genul meu preferat). Dar in timp ce vizitam -nu stiu de ce,nu prea fac asta- site-ul diclonius sub am vazut ca au terminat acest anime scurt.
In 9 h l-am avut pe tot,iar apoi m-am apucat de vizionat.
Povestea nu este destul de captivanta,dar este relaxant sa le vezi pe cele 4 fete minunandu-se de oameni si facand tot felul de nazbatii.In plus,nu depui niciun efort caci sunt subtitrate in romana,cu diacritice.

Nota: Grafica-9,nimic interesant,dar prezinta bine lumea oamenilor
Sunet-9,tot imic interesant,dar vocile fetelor se potrivesc
Poveste-8-nu este deosebit de dezvoltata,dar cum am mai spus,este relaxanta.Daca ai chef de geva Fantasy,care sa te introduca in lumea copilariei,nu-l ratati. Daca nu,tot merita sa-l vizionati ^_^

rebiew by me ^_^

Bottle Fairy
 Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Anime-uri
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore  
Pagina 1 din 1  

Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect  

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro