|
|
 |
 | Blood Tear |  |
Trimis: 24/04/2007 16:33 |
|
|
| Akate |
| Anime very little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 24/Apr/2007 |
| Mesaje: 4 |
| Localitate: Somewhere in my mind |
|
|
 |
 |
 |
|
"Blood tear" se intituleaza un nou proiect al meu...va fi o poveste menita sa imbine toate stilurile...ramene sa decideti voi daca mai vreti sau nu din poveste.
Blood tear
CapI- Scurta prezentare
In camera era intuneric. Se putea distinge doua siluete imbratisate in lumina slaba a lunii. El o strangea pe ea la pieptul sau cu o putere incredibila. Ea rasufla greu...insa isi ridica usor ochi catre ai lui, era probabil ultima lor imbratisare, desi el nu stia asta. Fata il saruta usor dupa care isi cobora buzele trandafirii si reci ca gheata spre gatul sau. Un solitar scancet se auzi si acum ea se infrupta ca o fiara din gatul partenerului sau. Picatura cu picatura sangele lui se scurgea in gura ei si cearsafurile albe ca spuma laptelui acum deveneau tot mai rosii. Cand considera ca e de ajuns, fata isi ridica trupul gratios si se imbraca rapid in uniforma ei de scoala. Se indrepta catre fereastra si lumina slaba a lunii pica peste pielea ei de un alb cadavric. Ochii de un verde inchis stralucea ca si gheata, iar parul lung si negru ii pica neglijent pe spate. Inca murdara de sange pe fata isi duse o mana peste buze. Era atat de perfecta in macabritatea ei. Era frumoasa si gratioasa, nu era nici demon, nici inger, nici vampir. Perfectiunea ei era dusa insa pana la cea a unui inger, colti albi si pofta de sange era ca a unui vampir...insa senzualitatea si puterea era asemenea unui demon. Era rezultatul unei iubiri interzise intre un inger si un demon. O chema Kumori Bara si numele i se potrivea pe deplin. Era rafinata si gingasa ca un trandafir...insa originile nu ii permiteau sa fie dect o umbra. Se mai apleca odata catre pritenul sau si isi ceru scuze de la acesta dupa care se indrepta cu pasi repezi catre usa. Cand iesi din casa frigul o izbi ca o lance in fata si ploaia cadea amenintator din cer peste fata ei neteda. Nu mai voia sa intre in acea casa. Kumori desi era o fire rece tinu la acel baiat care acum il lasa inconstient pe podeaua camerei sale. Avu grija sa nu il omoare. Nu ii placea sa faca victime...avea un sentiment de vinovatie permanent atunci cand ucidea si nu ii placea sa se simta vinovata.
Kumori reusi in acea seara sa se adaposteasca de ploaie si dimineata oricum sosi repede. Fata se indrepta acum spre scoala unde invata. Era o institutie respectata in orasul in care locuia, Ogaki. Liceul a fost modernizat insa isi pastra inca fata antica construita in stil european, punctat de modificarile aduse in favoarea influentelor asiatice. Ea considera scoala un amestec de elegant cu grotesc...desi nu era cel mai perfect lucru, ei ii placea.
-Kumori! Stai, asteapta-ma si pe mine. Striga din posterior o fata. Era cam la fel de inalta ca si Kumori, cu ochi caprui si parul semana mai mult cu un blond murdar decat cu saten...cum ii placea ei sa sustina. Nu avea aspect asiatic si asta pentru ca tatal ei era englez. O chema Hinita si ar fi trebuit sa fie cea mai buna prietena a lui Kumori.
-Buna Hinita. Ce mai faci? Spuse fata usor distrasa de tot ce se intampla pe holul scolii. Activitati umane care pentru mare parte insemnau atat de mul...Pe ea insa o lasau rece, chiar daca ii placea sa priveasca certurile fetelor pentru nu stiu ce baiat si de numeroase ori prefera sa se bage in discutie sau sa le "fure" baiatul celor doua ceratrete. O dezgusta invidia oamenilor si pentru perfectiunea ei avea parte de multa invidie. Cateodata pana si pe Hinita o simtea distanta, insa prefera sa rada si sa nu isi bata capul cu asa ceva.
-Bine...mi se pare mie sau hainele tale sunt un pic ude.
-Ah...nu, cred ca ti se pare, acum hai sa intram in clasa.
---Va urma---Astept pareri |
|
_________________ Traim intr-o lume unde intersele personale troneaza peste ratiune, acolo unde cei nebuni au pretentia sa se considere normali...insa ce nu stiu ei este ca normalii sunt singurii nebuni.
[url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=142&u=10000825] [/url] |
|
|
|
 | |  |
Trimis: 23/06/2007 12:40 |
|
|
| Sweety_butterfly |
| Anime little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 22/Mai/2007 |
| Mesaje: 49 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Este superba. Imi place. Te rog mult continua pt . ca abia astept sa pui .  |
|
_________________ Hi! Welcome to my world!
[URL=http://www.picoodle.com/view.php?srv=img26&img=/8/6/23/f_30m_e0980e0.jpg] [/URL] |
|
|
|
Trimis: 06/07/2007 22:43 |
|
|
| shadow666 |
| Anime very little fan |

|
 |
| Data inscrierii: 06/Iul/2007 |
| Mesaje: 15 |
| Localitate: nicaieri |
|
|
 |
 |
 |
|
frumos...imi place...dar parca ai grabit putin lucrurile.....in rst e foarte bine...astept continuarea....succes  |
|
_________________ Everytime I turn around I find my heart in pieces on the ground |
|
|
|
Trimis: 20/12/2011 10:34 |
|
|
| wangge123 |
| Anime complete fan |

|
 |
| Data inscrierii: 22/Noi/2011 |
| Mesaje: 449 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| I also like animation, everyone love catoon and caricature. |
|
|
|
|
| Pagina de start a forumului Anime XS Summer » Fan fiction |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|
|
|
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|