Am infiintat Anime Summer care va fi deschis pe timpul verii.Banuiesc ca intelegeti despre ce e vorba.Dar acum sa nu mai lungesc vorba k eu n-am pace dak nu zic si asta:exista drepturi de autor.....ma urasc k am deschis anime summer,pentru k m-am inspirat de altundeva......ei bine...mi-a frica s-o spun dar trebuie....m-am inspirat de pe forumul www.vacuta.myforum.ro si stiu k adminul de acolo e si matur si responsabil,si sigur se va supara pe mine....dar pentru k eu m-am inspirat de pe acel forum cu anime summer....voi face ceva bun si pentru acel forum....il voi pune pe toate paginile siteului si ii voi face reclama....stiu k asta nu altera faptul k am furat ideile altcuiva....dar macar asa nu sunt singura care castiga ceva din asta.....deci.....imi pare rau ca ti-am furat ideile ,Eva(ma refer la adminul forumului www.vacuta.myforum.ro ).....
This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas
Trimis: 11/04/2010 04:49
lehua768
Anime very little fan
Data inscrierii: 11/Apr/2010
Incercati sa nu va uitati parola pentru că aceasta a fost stocata codat in baza noastra de date si nu o putem recupera pentru dumneavoastra. Daca totusi o uitati, veti putea cere o parola noua care va fi activata la fel cum a fost activat acest cont de utilizator
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro